2777
2789
عنوان

مادرم خيلي بهم وابستس

384 بازدید | 45 پست

من شديدا مادرم بهم وابستس .. الان دوساله ازدواج كردم هرروز زنگ ميزنه بايد بياي خونه من بموني حتي بخوابي.. گاهي ميگه كاش دعا ميگرفتم برگردي خونه من.. حسابي هميشه سر رفت و امد باهام بحث ميكنه و تيكه ميندازه.. الانم كه ٥ هفته باردارم هرروز توقع دارم بيام خونش ولي اون خودش نمياد ميگه تو بيا بمون من نميتونم باباتو تنها بزارم..خيلي خستم از اين همه توقع هاي بي جا و درك نكردن هاش

عزیزم 🥲

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب که همچین مامانی داری 

برو همونجا چتر بنداز راحت

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

فقط یک کلمه میتونم بهت بگم شدیدا قدرش رو بدوووووووون

کامنتمو یه گوشه از ذهنت همیشه نگه دار

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
فقط یک کلمه میتونم بهت بگم شدیدا قدرش رو بدوووووووونکامنتمو یه گوشه از ذهنت همیشه نگه دار

قدرشو خيلي ميدونم .. ولي اكثرا هميشه تو خونمون بحث بوده دعوا بوده خيلي كم پيش مياد ارامش داشته باشيم.. الان خونه خودم ارامش دارم همسرم دوسم داره

بگو منم نمیتونم شوهر جوونم رو تنها بذارم و هرشب خونه شما باشم تا ب مرور شوهرم سرد بشه ازم، وابستگی ه ...

خود مامانم هميشه به زنداداشم ميگفت تو شوهرتو ميزاري ميري خونه مامانت يه روز پسرم سرو گوشش بجنبه من طرفت نيستم

خود مامانم هميشه به زنداداشم ميگفت تو شوهرتو ميزاري ميري خونه مامانت يه روز پسرم سرو گوشش بجنبه من ط ...

الان همون حرفش رو بهش یادآوری کن، چند شب بمونی خونه مامانت، مطمئن باش با شوهرت ب مشکل بر میخوری 

سعی کن دوست پیدا کنی براش.

مامانم و من توي شهر غريب هستيم مامانم دوهفته اي مياد اينجا خونش ميمونه و ميره شهرمون… همين كه مياد واقعا بهم گير ميده.. چرا با شوهرت ميري بيرون تو كه وقت ازاد داري بايد بياي اينجا.. چرا با شوهرت ميري خريد بايد با من بياي.. چرا ميخواي پيش اون باسي