2777
2789
عنوان

مادرم خيلي بهم وابستس

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 45 پست
قدرشو خيلي ميدونم .. ولي اكثرا هميشه تو خونمون بحث بوده دعوا بوده خيلي كم پيش مياد ارامش داشته باشيم ...

پس به چه دلیل میگه بیا بمون خونم وقتی همش بحثه؟ بنظرم برو با شوهرت یک هفته بمون خونشون  بعد خودش بیرونت میکنه

مامان منم همینجوری بود یک هفته ۱۰ روز با شوهرو دخترم موندم خونشون اونقد عاصی شده بود خودش گف بسه دیگ پاشین برین خونتون دیگ ام عادتشو ترک کرد دیگ  انتظار نداشت برم هرروز هروز پیشش

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
چرا همه تعریف کردن 🥲 خیلی ویژگی قشنگی نیست این وابستگیهم به شما ضربه میزنه هم به مادر

واقعا قشنگ نيست.. همسرم ادمي نيست كه حرف بزنه ولي ميفهمم سختشه خونه نيستم هوا گرمه ميخواد خونه خودش باشه بامن راحت باشه ولي مامانم ميگه ولش كن ديونه اي اينقدر اهميت ميدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همون حرفش رو بهش یادآوری کن، چند شب بمونی خونه مامانت، مطمئن باش با شوهرت ب مشکل بر میخوری

هميشه بهش ميگم ميگه ولش كن بابا بمون همينجا خودم خرجتو ميدم.. مثلا شوهرم دوست داشت برام تك پوش طلا بخره مامانم فرداش رفت خريد برام گفت خواستم خودم جلوتر بخرم.. سوهرم اولين بار خيلي عصبي شد گفت چرا من هرچي ميخوام برات بخرم مامانت ميخره …بعد ديگه هرجا ميشينه ميگه من براش ميخرما نه شوهرش

واقعا قشنگ نيست.. همسرم ادمي نيست كه حرف بزنه ولي ميفهمم سختشه خونه نيستم هوا گرمه ميخواد خونه خودش ...

همسرت حق داره واقعا 

با مادرت منطقی صحبت کن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هميشه بهش ميگم ميگه ولش كن بابا بمون همينجا خودم خرجتو ميدم.. مثلا شوهرم دوست داشت برام تك پوش طلا ب ...

عاشق مامانت شدم😂😂

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
همسرت حق داره واقعا با مادرت منطقی صحبت کن

مامانم اصلا منطقي نيست.. قبلا هروقت ميفهميد رفتيم مهموني خودشو ميزد به مريضي كه من برم خونشون و از اونجا برگردم.. يا خيلي  اتفاقاي  ديگه

هميشه بهش ميگم ميگه ولش كن بابا بمون همينجا خودم خرجتو ميدم.. مثلا شوهرم دوست داشت برام تك پوش طلا ب ...

اصلا بهش نگو قراره چی بخرین، شوهرت حق داره، ب ذوقش میخوره دیگه، میگم چرا من احساس میکنم مامانت با شوهرت کمی دشمنی داره یا ازش خوشش نمیاد، در حال رقابت هس باهاش

مامانم اصلا منطقي نيست.. قبلا هروقت ميفهميد رفتيم مهموني خودشو ميزد به مريضي كه من برم خونشون و از ا ...

مادرتون شاید بهتره بره پیش مشاور 🥲 

اصلا بهش نگو قراره چی بخرین، شوهرت حق داره، ب ذوقش میخوره دیگه، میگم چرا من احساس میکنم مامانت با شو ...

دوسش داره ها خيلي.. ولي شديدا باهاش رقابت ميكنه.. خيلي دلش ميخواد همش حرف اون باشه تو زندگيم… 

شوهرم ادم خوبيه و هميشه حرمت نگه ميداره.. مامانمم از همين موضوع سوء استفاده ميكنه.. دوساله ازدواج كردم مادرم هرجا ميشينه ميگه من مرغ و گوشت خونشو ميخرم خداميدونه شايد ٣-٤ بار برام اورده… همسرم درامدش خوبه خونه و ماشين داره ولي همش اونو مياره پايين

خيلي خواستم ببرمش نيومد.. باشوهرم بخوام تنها برم مسافرت ناراحت ميشه… توقع داره فقط با خودش باشم و اص ...

پس تنها راه محل ندادنه 

پدرتون کنارش نیستن؟ 

دوسش داره ها خيلي.. ولي شديدا باهاش رقابت ميكنه.. خيلي دلش ميخواد همش حرف اون باشه تو زندگيم… شوهرم ...

ن اصلا اجازه نده وجهه همسرت رو بکشه پایین، فردا پس فردا با دوستی آشنایی فامیلی بحثتون شد، سریع میگه برو بابا تو که همه خرجت با مادرت هس، مادرت نباشه شوهرت نمیتونه دناغشم بکشه بالا، همین حرفا ب گوش شوهرت برسه که مادرت خیلی جاها میگه شوهرش کاری انجام نمیده براش، چیزی نمیخره، شدید درگیری ایجاد میشه، کلا محکم و قاطع با مادرت حرف بزن و همین حرفا رو بگو، اصلا اجازه نده در مورد شوهرت حرف بزنه، ببخشید کار مادرت خیلی زشت هس

پس تنها راه محل ندادنه پدرتون کنارش نیستن؟

بله پدرم هستن.. يه برادر مجرد دارم.. يه بار محل ندادم خودشو زد به مريضي.. تلفنش رو خاموش كرد..

اصلا موندم چيكار كنم.. يه جوري جلوي همه فاميل و اشنا شوهر منو جلوه داده انگار ما خرج اونارو ميخوريم.. شوهرم كورده وبسيار غيرتي.. و غيرتي كارميكنه و اصلا برام چيزي كم نميزاره.. اينارو كه ميبينه واقعا ناراحت ميشه