2777
2789
عنوان

مادرم خيلي بهم وابستس

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 45 پست
بله پدرم هستن.. يه برادر مجرد دارم.. يه بار محل ندادم خودشو زد به مريضي.. تلفنش رو خاموش كرد..اصلا م ...

چقدر شرایطت سخته پس 

مادرت متاسفانه وابستگی خیلی شدید داره 

یعنی هیچ راهی نداره قبول کنه مشکل از اونه و بهتره درمان بشه؟ ☹️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ن اصلا اجازه نده وجهه همسرت رو بکشه پایین، فردا پس فردا با دوستی آشنایی فامیلی بحثتون شد، سریع میگه ...

واقعا خيلي ناراحت ميشم خيلي زياد.. من براي عروسيم مامانم ٣ تا النگو بهم كادو داد و به شوهرم انگشتر .. پدرشوهرمم يك هكتار بهم زمين داد.. مامانم اصلا نگفت پدرشوهرش بهش كادو داده تااينكه خودم همه جا گفتم والا پدرشوهرم بهم زمين داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شرایطت سخته پس مادرت متاسفانه وابستگی خیلی شدید داره یعنی هیچ راهی نداره قبول کنه مشکل از اونه ...

واقعا خيلي شرايطم خيلي سخته..

وقتي از شهرمون برميگرده عوض اينكه شاد بشم دوباره غصه مياد سراغم كه از اين به بعد بايد دوباره جنگ اعصاب داشته باشم

واقعا خيلي ناراحت ميشم خيلي زياد.. من براي عروسيم مامانم ٣ تا النگو بهم كادو داد و به شوهرم انگشتر . ...

هر جا مامانت شوهرت رو زیر سوال برد با احترام واقعیت‌ها رو بگو، مثلا یه جا که میگه من مرغ خونشون رو میخرم شوهرش نه، بگو ن مامان جان اینطوریم نیس، یکی که تو میخری دو تاهم شوهرم میخره

واقعا خيلي شرايطم خيلي سخته..وقتي از شهرمون برميگرده عوض اينكه شاد بشم دوباره غصه مياد سراغم كه از ا ...

🥲🥲

هر جا مامانت شوهرت رو زیر سوال برد با احترام واقعیت‌ها رو بگو، مثلا یه جا که میگه من مرغ خونشون رو م ...

هرجا بشينم ميگم.. مشكل اينه اينارو دور از چشم من ميگه..

كل زندگيم شده چونه زدن باهاش كه والا شوهرم خوبه خونمو دوستدارم.. ارامشم اونجا بيشتره.. متاسفانه درك هيچي رو نداره.. ادم هرروز كه حوصله نداره بره بيرون يه روز كار داره يه روز خستس يه روز اصلا بحث كرده دلش ميخواد تنها باشه

هرجا بشينم ميگم.. مشكل اينه اينارو دور از چشم من ميگه..كل زندگيم شده چونه زدن باهاش كه والا شوهرم خو ...

یه مدت به نشونه اعتراض نرو خونشون، تا ازت گله کرد، بگو یا رفتارت رو تغییر میدی یا دیگه اصلا خونتون نمیام، بگو هیچ جا دلم نمیخاد در مورد شوهرم حرف بزنی، تهدیدش کنی تغییر میکنه، من از اول طوری با خانواده، دوست آشنا برخورد کردم که نام شوهرم رو ب جز احترام ب زبون نمیارن، همه هم میدونن چقد متعصب نسبت ب شوهرم، خانوادم کلا هیچی حق ندارن در مورد شوهرم ب زبون بیارم، چون کافی هس ی کوچولو مثلا بگم شوهرم فلان کارو کرده فوری سواستفاده میکنن 

امروز ديگه بهش گفتم مامان من حاملم تازه ٥ هفتمه اينقدر باهام بحث نكن بزار راحت باشم بزار بدون استرس ...

خوب کردی 

زیاد راه نیا باهاش چون تقویت میکنی رفتارشو

اونم داره اذیت میشه طبیعتا اما به نفعشه

یه مدت به نشونه اعتراض نرو خونشون، تا ازت گله کرد، بگو یا رفتارت رو تغییر میدی یا دیگه اصلا خونتون ن ...

همين كارو ميكنم.. هميشه سعي ميكردم دلشو نشكونم و حرمت نگه دارم ولي هرچي جلوتر ميره بدتر ميشه.. امروز بهش گفتم من باردارم تازه ٥ هفتمه اينقدر باهام چونه نزن حتما توقع داري با شكم گنده يا بچه و ساك به كول هرروز بيام خونت گفت صددرصد بايد اينجوري باشه. گفتم تو دلت ميخواد چرا تو بهم سر نميزني ميگه من نميتونم بيام بابات تنهاست نميشه تو بيا مثل من نباش كه به شوهرم اهميت ميدن تو ولش كن ديونه اي ااينقدر اهميت ميدي

خوب کردی زیاد راه نیا باهاش چون تقویت میکنی رفتارشواونم داره اذیت میشه طبیعتا اما به نفعشه

دارم تلاشمو ميكنم براي اينكه يه ذره مستقل تر باهام رفتار كنه.. هرلحظه نخواد چكم كنه.. روزي ٤ بار زنگ ميزنه نميري بيرون؟داري چيكار ميكني؟ خوابي؟ بيداري؟

امروز اومدم خونشون شوهرم نيومد گفت خستم يه كم خونه ميمونم اينقدر زنگ زد بهش تيكه انداخت و ناراحتش كرد كه حد نداره بعد ميگفت حالا اينجور گفتم كه فكركنه عين تو برام عزيزه

دارم تلاشمو ميكنم براي اينكه يه ذره مستقل تر باهام رفتار كنه.. هرلحظه نخواد چكم كنه.. روزي ٤ بار زنگ ...

شانس آوردی که خودت شخصیت وابسته پیدا نکردی 🫠 والا آدمایی که مثل مادر شما هستن تا خودشون نخوان درست نمیشن

شانس آوردی که خودت شخصیت وابسته پیدا نکردی 🫠 والا آدمایی که مثل مادر شما هستن تا خودشون نخوان درست ...

واقعا خودم فقط توي خونم ارامش دارم..مامانم الان انگار بهونه پيدا كرده چون بارداري بيا همينجا بخواب حتي.. ميگم عزيزمن من كه استراحت مطلق نيستم .. ميگه به خودم گفتم اخ جون ديگه اينجا ميمونه هميشه… نه تنها به رفت و امد به همه چيزم كار داره.. يكي از النگوهام شكسته بود اومدم خونشون گفت النگوهات كمه چيكارشون كردي.. گفتم شكسته گفت بيا خودم درست ميكنم برات يا عوضش ميكنم گفتم خودم شوهر دارم ميتونم… اينقدر گيرداد كه ببينه حتما النگوم شكسته

همين كارو ميكنم.. هميشه سعي ميكردم دلشو نشكونم و حرمت نگه دارم ولي هرچي جلوتر ميره بدتر ميشه.. امروز ...

کلا سعی کن حرفای مادرت رو زندگیت تاثیر نذاره گلم، زندگیت رو بکن، با حرف مادرت بری شکست میخوری، مخصوصا ک از شوهرت راضی هستی

واقعا خودم فقط توي خونم ارامش دارم..مامانم الان انگار بهونه پيدا كرده چون بارداري بيا همينجا بخواب ح ...

ای بابا 😬