2777
2789
عنوان

این شهر دلگیره اصلا جای زندگی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 117 پست
درسته ولی فکر نکنم کسی بیاد چهارمحال و بهش خوش بگذره. من که متنفرممممم.خیلیی بد و دور و محروم

خوب جز منطقه ۳ حساب باید تو انتخاب رشته ب این نکات توجه میکردی

منم تو منطقه سه کشوری رفتم دانشگاه و واقعا همچی عجیب بود اما ی تجربه بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب جز منطقه ۳ حساب باید تو انتخاب رشته ب این نکات توجه میکردیمنم تو منطقه سه کشوری رفتم دانشگاه و و ...

متاسفانه اطرافیانم اصلا نمیدونستن این استان کجاست. پرسیدم گفتن خوبه.هیچ کس راهنمایی نکرد که چطوریه

دقیقااا مادرمم همینو میگه. اصلا ارزش نداره

من ازت خواهش می کنم اینجور جاها ها نرو و‌چهارسال از عمر و جوانی یک دختر جوان رو در چنین جایی هدر نده . حتی اگر دیپلم بمونی و در شهر بزرگ حرفه ای یاد بگیری و.در کنار پدر مادرت باشی خیلی بهتره .‌تازه هم دانشگاهیات هم اکثرا از همون منطقه هستن و در همون رشته ها .‌تو جوانی و بهتره در جایی باشی که فرصت آشنایی با آدم هابی که می خوای باشه برای ازدواجت

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
دقیقاااا.خیلی خوبه درکم کردینشما رفتین چهارمحال؟

بعله رفتم چندین بار برای گردش ولی هربار ک رفتم ب جای اینکه حالم خوب بشه بدشده ما خودمون اصفهانیم تقریبا سه چهارساعت راهه واسه مون اخرین باری ک رفتم واسه عید بود وبا شوهرم شرط کردم ک کلا دیگه سمت چهار محال وخوزستان نریم 

درسته ولی فکر نکنم کسی بیاد چهارمحال و بهش خوش بگذره. من که متنفرممممم.خیلیی بد و دور و محروم

ولی کلا وقتی تو دانشگاهی به شهر کاری نداری 

وقت نمیکنی بری تو شهر 

من 4 سال دانشجو بودم کرج کلا ماهی یه بار میرفتیم خرید میوه و...

4 بار رفتیم اردو اطراف شهر 

من ازت خواهش می کنم اینجور جاها ها نرو و‌چهارسال از عمر و جوانی یک دختر جوان رو در چنین جایی هدر نده ...

اره دقیقاااا .چقدر قشنگ صحبت کردید.امروز کسایی رو که اومدن دانشگاه دیدم همه از غرب کشور بودن.

اینطوری نمیشه من خیلی ضرر میکنم

اره دقیقاااا .چقدر قشنگ صحبت کردید.امروز کسایی رو که اومدن دانشگاه دیدم همه از غرب کشور بودن.اینطوری ...

برات آرزوی موفقیت دارم عزیزم ♥️ 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
متاسفانه اطرافیانم اصلا نمیدونستن این استان کجاست. پرسیدم گفتن خوبه.هیچ کس راهنمایی نکرد که چطوریه

ببین منم چهار محال قبول شدم وکاشان ولی تحت هیچ شرایطی ن خودم خواستم برم نه خانواده بااینکه دولتی بود رفتم دانشگاه آزاد شهر خودمون ثبت نام کردم درسته پول بیشتر دادم ولی ازاون طرف هم کنار دوستام بودم هم راهم نزدیک بود وعشق میکردم بااون دلنشگاه ازمن میشنوی چهارسال از عمرت اگه حس خوبی نداری هدر نده برو دانشگاه آزاد یا پیام نور ولی تو شهر خودت

بعله رفتم چندین بار برای گردش ولی هربار ک رفتم ب جای اینکه حالم خوب بشه بدشده ما خودمون اصفهانیم تقر ...

دقیقااا یه حس غم بهم دست داد.شما که آشنایی دارین و چند بار رفتید میشه بیشتر برام بگید چطوریه استانش؟شرایط و مردم و محیط و ....

دقیقااا یه حس غم بهم دست داد.شما که آشنایی دارین و چند بار رفتید میشه بیشتر برام بگید چطوریه استانش؟ ...

از نظر تمیزی میشه گفت صفر ...اصلا نظافت ندارن مردم بدی نبستن ولی درکل لر ها و بختیاری ها بیشتر پشت هم هستن و من خیلی دیدم ک سر غریبه ها کلاه میذارن آدمای ساده ودوست داشتنی هم دارن درکل ببین همه جا هم خوب هست هم بد اما چیزی ک من خیلی حساسم نظافته ک شهرای غربی وجنوبی صفره ...

از نظر تمیزی میشه گفت صفر ...اصلا نظافت ندارن مردم بدی نبستن ولی درکل لر ها و بختیاری ها بیشتر پشت ه ...

واینکه اگه تمیزی این چیزا برات مهمه اصلا روش حساب نکن نه رو شهرش ن رو آدماش 

دقیقاً همین مشکل شما برای من پیش اومد و یه رشته بسیار خوب شرح اردبیل قبول شدم چون خیلی فرهنگمون با همدیگه فرق می‌کرد یه ترم خوندم و ترک تحصیل کردم دوباره درس خوندم و یه رشته دیگه قبول شدم،الان یکی از بزرگترین حسرت‌های زندگیم اینه که اون رشته رو ادامه ندادم،لطفاً اگر که رشته‌تو دوست داری چون دانشگاه روزانه است بمون یه تجربه هم میشه برات خانوادتو بفرست تهران و خودت تو خوابگاه زندگی کن،دوستای جدید پیدا می‌کنه و خیلی هم خوش می‌گذره چرا فکر کردی بیکاری باید بری تو شهر بگردی اول مهر اینقدر سرت شلوغ بشه که نگو

حالا خوبه تو تهراناگه وقت خیابون نعره بکشی یکی بهت آدرس نمیده من6سال تهران بودم بالاشهر و پایین شهر ...

این حرفتونو قبول دارم،واقعاً تهران و غربتش چند سال خیلی منو اذیت کرد گار خوابگاه می‌مونن خونه‌هاش فقط کار کار،صف اتوبوس مترو یعنی یه جورایی زمان بی‌معنی می‌شه  که هر کیو می‌شناسم تو تهران زندگی می‌کنه از فامیلامون والا حسرت زندگی ما رو می‌خوره و فقط مشغول گله و شکایت به جز تو نی نی سایت 😁

این حرفتونو قبول دارم،واقعاً تهران و غربتش چند سال خیلی منو اذیت کرد گار خوابگاه می‌مونن خونه‌هاش فق ...

همش الکیه

همش باید تو مترو ..باشی 

امکانات فراوونه ولی کو پول که بهره ببری

فک کن بخوای بری پارک چیتگر دوچرخه سواری 

از صبح تا عصر باید علاف بشی تو ترافیک تا شاید 3 ساعت اونجاباشی