2777
2789
عنوان

این شهر دلگیره اصلا جای زندگی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 117 پست
همش الکیههمش باید تو مترو ..باشی امکانات فراوونه ولی کو پول که بهره ببریفک کن بخوای بری پارک چیتگر د ...

بعدم که رفتی چیزی نمی‌بینی ایرانیه ،وقت برگشت هم مرگتو از خدا میخوای دوازده شب خونه ای تا پنج صبح بری تو صف اتوبوس ومترو

از نظر تمیزی میشه گفت صفر ...اصلا نظافت ندارن مردم بدی نبستن ولی درکل لر ها و بختیاری ها بیشتر پشت ه ...

خیلییی ممنونم بابت اطلاعات کامل و جامعتون.اره تمیزی که خیلیییییی برام مهم و حساسم

خوبه گفتید واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گلم دانشگاه.نه به خدا .اصلااا قابل تحمل نیست. یه منطقه و استان خاصی هست.فرهنگ متفاوت با زبان لری ...

دانشگاه آزاد یا دولتی؟

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

ازاد

خودت که هیچ این پدر مادرتم اسیر خودت کردی ارزش نداره بردیشون  اینجا برا دانشگاه آزاد برگرد باز امتحان بده یا بمون کارایک  مهمان شدن یا انتقالی به شهر خودت انجام بده چهار ساله میگذره 

خودت که هیچ این پدر مادرتم اسیر خودت کردی ارزش نداره بردیشون اینجا برا دانشگاه آزاد برگرد باز امتحا ...

بله واقعا پدرم میگه دیگه بخون همین رشته رو تو چهارمحال‌.میگه تو درس خون نیستی لاقل یه مدرک بگیر

اخه خیلی غربت داره قابل تحمل نیست.کلا غرب و جنوب غرب کشور دلگیره

عزیزم کی گفته دلگیره؟ من تهران زندگی میکردم تازه چند ساله اومدم غرب کشور البته همدانم راضیم 

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲
عزیزم کی گفته دلگیره؟ من تهران زندگی میکردم تازه چند ساله اومدم غرب کشور البته همدانم راضیم

همدان شهر مدرن و توریستی و بزرگی هست ایشون جایی هستن که همش کوه و جنگله و جاده پر پیچ

همدان خیلی خوب و قشنگه ما دوبارا رفتیم مسافرت

همدان شهر مدرن و توریستی و بزرگی هست ایشون جایی هستن که همش کوه و جنگله و جاده پر پیچهمدان خیلی خوب ...

میدونم عزیزم اخه غرب کشورو کلا جمع میبنده ایشون

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲