2777
2789

هربلایی سردخترمردم میارین بعدازمهریه فرارمیکننید!!! پس اینده واحساسات ما!؟ طرف اعتیادداره خیانت کرده رفیق باز ۳سال طرف بلاتکلیف نگه داشته عرضه نداشته خونه بگیره بعدمیگ تو اخلاق نداری توتهمت میزنی خداازتون نگذره زن نگیرین وقتی مردنیستین، طرف باصفرتون میسازه هوا برتون میداره کلی ادم بی مسئولیت و بی تعهد میرن زن میگیرن اونایی ک خونه وپول وماشین دارن جرات ندارن زن بگیرن 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

اینهمه باطرف کناربیااخرهربلایی سرت بیاره ولت کنه!! چراجنبه ندارین بعدمیگین دخترا پول پرستن بخداحقتون شوهرم کاری باهام کرد الان فقط بفکرگرفتن مهریه ام نابودم کرد اینقدرادیتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا حقتون دخترا فقط بفکر پول باشن چون ادم بساز رو سواستفاده میکنید خیانتم میکنیدبهش حق دارن دخترا مهریه بالابزنن خونه وماشین بخوان حق دارن مهریه بگیرن

اونایی که خون و ماشین و پول دارن هیچ وقت زن نمیگیرن میرن دنبال عشق و حال

اوناشاید فکرمیکنن نمیتونن متعهدباشن ولی کسایی ک هیچی ندارن انسانم نیستن چرازن میگیرن

تونی نی سایت اینقدرتعداد افرادی ک مث منن زیادشده اول فکرمیکردم فقط منم این مشکل رودارم میبینم ن خیلیا مث من توعقد خیلیا با بچه خیلیا ازدواج دومشون...دلمون خون شدبااین مردا

اوناشاید فکرمیکنن نمیتونن متعهدباشن ولی کسایی ک هیچی ندارن انسانم نیستن چرازن میگیرن

به نظر تو اوناییکه پول و خونه و ماشین دارن ولی آدمهای متعد و مسئولیت پذیری نیست و هر روز دنبال یه دختر یا یه زن هستن خوب هستند

به نظر تو اوناییکه پول و خونه و ماشین دارن ولی آدمهای متعد و مسئولیت پذیری نیست و هر روز دنبال یه دخ ...

همه مث هم نیستن ولی وجدان دارن میدونن نمیتونن مسئولیت قبول کنن یکیو نمیکشونن تو باتلاق زندگی خودشون، 

ولی چند تا دختر مردم را بدبخت میکنن

شوهرمن بااعتمادبنفس زیاد صفرراومدخواستگارباهاش کناراومدم اونقدربهش پروبال دادم الان طوری سده فکرمیکنه میتونه بره سراع یکی دیگ همه جورادمی هست 

ولی چند تا دختر مردم را بدبخت میکنن

فقط اونایی ک میگن قصدازدواج نداریم رک حرفشون میزنن بدون کلک حرف میزنن وجدانشون بیشتره

فقط اونایی ک میگن قصدازدواج نداریم رک حرفشون میزنن بدون کلک حرف میزنن وجدانشون بیشتره

ولی دخترای مردم را گول میزنن، کارشونو که میکنن مثل یه دستمال کاغذی میندازن دور

ولی دخترای مردم را گول میزنن، کارشونو که میکنن مثل یه دستمال کاغذی میندازن دور

عزیزم دخترنبایداعتمادکنه ببین کسی ک اینطوری مشخص