2777
2789

سلام بچه کی می دونه گرفتگی سر لوله رحم یعنی چی باچی می شه این حدس را دید باسونو یا عکس رنگی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیدوروسالیکس منظورتونه؟برای این منظور هم عکس رنگی میگیرن هم لاپارا تشخیصی انجام میدن  در حین ل ...

اینی گفتین یعنی چی من دوسال نیم بچه دارنشدم خودم وشوهرم سالم هستیم دوسال پیش عکس رنگی لوله فالوب دادم سالم بود یکی گفت شاید گرفتگی سر لوله رحم داشته باشی 

با عکس رنگی هم معلوم ميشه گرفتگی هست يا نه وهم اگه جزيی باشه رفع ميشه. شديدم اگه باشه لاپاروسکوپی ني ...

اخه عکس رنگی واسه لوله فالوب داده بود یعنی اینبار برم لوله رحم راهم نشون می دن

اینی گفتین یعنی چی من دوسال نیم بچه دارنشدم خودم وشوهرم سالم هستیم دوسال پیش عکس رنگی لوله فالوب داد ...

پس اگر عکس رنگی گرفتین و مشکلی نبوده اجازه بدین متخصصتون برای روند درمان تصمیم بگیره 

بعضی ناباروری ها واقعا بدون علت شناخته شده هستن یا مشکلات ایمنی یا داستان های دیگه که با ازمایش هایی که متخصصتون تجویز میکنه سعی میکنه پیداشون کنه 

امیدوارم خیلی زود باردار بشین و با ارامش دورانش رو طی کنین

حال متکلم از کلامش پیداست
اخه عکس رنگی واسه لوله فالوب داده بود یعنی اینبار برم لوله رحم راهم نشون می دن

عزيزم لوله رحمی همون لوله های فالوپ هستن و تو عکس رنگی کل محدوده رحم و لوله ها بررسی ميشه. اگه گفتن مشکل نداريد پس نيازی به تکرار نيست و بايد بريد سراغ مراحل بعدی و روش های کمک باروری مثل قرصای تحريک تخمک گذاري و اگه نشد iui و ivf

بريد يه مرکز معتبر ناباروری و به تشخيص پزشکتون اعتماد کنيد.