2777
2789
عنوان

یک سول پزشوی توروخدا اگه می دونید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 20 پست
عزيزم لوله رحمی همون لوله های فالوپ هستن و تو عکس رنگی کل محدوده رحم و لوله ها بررسی ميشه. اگه گفتن ...

نمی دونم خسته شدم بخدا هربارپریود می شم ارزوی مرگ می کنم می خوام بمیرم وازشر این انتظاربی پایان رها بشم😭😭😭

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
نمی دونم خسته شدم بخدا هربارپریود می شم ارزوی مرگ می کنم می خوام بمیرم وازشر این انتظاربی پایان رها ...

انشاالله هرچه زودتر مامان ميشی عزيزم، اينجوری نگو. روال درمانيتم جدی بگير، گاهی يکم تلاش بيشتر لازمه چاره ای نيست. منم يه مدت منتظر بودم حالت رو درک ميکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله هرچه زودتر مامان ميشی عزيزم، اينجوری نگو. روال درمانيتم جدی بگير، گاهی يکم تلاش بيشتر لازمه ...

دکتر گفته فعلا وزنتو کم کن شاید بارداربشی

آره اگه اضافه وزن داری خیلی تاثیر داره رو بارداری، تنبلی تخمدان و اینا میاره. رژیم بگیر و ورزش کن ان ...

ممنون دستت دردنکند بابت دل گرمی هات😍😍😍😍😍😘😙