2777
2789

داستانم بخوام توضیح بدم اینجا الان نمیشه تاپیک قبلم هس قضیش ..

شمارمو اول از تل پاک کرد . من پیام دادم بعد سه ماه بهش گف نمیتونم باهات چت کنم تو رابطم . بعد دو سه روز الان دبدم از اینستاش منو ریمو و انفالو کرده

قلبم داره آتیش میگیره 

موقعی که همچین اتفاقی واسم میفته کسی منو نمیخواید تبدیل به بی غرور ترین ادم دنیا میشم 

دلم میخواد صورتشو بگیرم بگم چت شده چرا اینجوری کردی 😭😭

الان ولم کنی میرم پیام میدم بهش چرا اینجوری کردی

دلم میخواد برگرده بچه ها دارم اتیش میگیرم 😭😭😭

خواستین تاپیک قبل رو بخونید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نریز تو خودت این ناراحتیتو ک افسرده میشی شوک عصبی میگیری برو تو یاداشتات حرفایی ک میخای ب اون بز ...

با هیچی اروم نمیشم دارم دق میکنم 

ازین میسوزم چرا باهاش نرفتم سر قرار 😭😭😭

اره

اونقدی ازم عصبانی و کفری بود که هنوز داد زدنای پشت تلفنش تو گوشمه،میگفت ازت متنفرم نمیخوام دیگه حتی صداتو بشنوم

من نه التماس کردم نه پیام دادم که برگرد خودش برگشت اما دیگه به قول خودش دلم سنگ شده بود:)

با هیچی اروم نمیشم دارم دق میکنم ازین میسوزم چرا باهاش نرفتم سر قرار 😭😭😭

بهتر که نرفتی دختر هر چقدم خوشگل و خوش تیپ باشه 

اخر سر ک میخان کات کنن اصن پسر اعتماد بنفسی نمیزاره براش بمونه میگ تو زشت بودی فلان البته عزیزم من منظورم شما نیستی ی موقع فکر بد نکنی کلی گفتم

ارهاونقدی ازم عصبانی و کفری بود که هنوز داد زدنای پشت تلفنش تو گوشمه،میگفت ازت متنفرم نمیخوام دیگه ح ...

داستان من فرق داره من اصلا حتی خاطره هم نساختم به دلیل اضطرابم همس رد میکردم اون بارها اومد جلو 

کار خاصی کرده بودی طرف برگشت ؟

نه خودشون بعداز یه مدت پشیمون شدن برگشتن حتی درحداینکه التماس گریه زاری کنن..کلا بهش اهمیت ندی کاری هم نکن اگه واقعا دوست داشته باشه خودش برمیگرده بری پیگیرش بشی ازت فرارمیکنه مردا اکثرا اینجورین بی تفاوت باش

داستان من فرق داره من اصلا حتی خاطره هم نساختم به دلیل اضطرابم همس رد میکردم اون بارها اومد جلو

خداروشکر که خاطره نساختی خیلی خوبه دیگه نیاز نیست خودتو این همه ناراحت کنی،بعد یه مدت از سرت میپره ولی اگه خاطره ساخته باشی مدام هر جا و هر چیو ببینی یادش میفتی و میشه سوهان روحت