2777
2789
عنوان

رک بودن بده آیا

66 بازدید | 10 پست

آدم رکی که بی ادب نباشه؟

حس میکنم تو جامعه و فرهنگ ما خوب نیس چون خیلی اهل تعارف هستن

منم به شدت از تعارف بدم میاد یه جورایی دورویی و خودشیرینی هست. 

اصلا آدمای تعارفی رو درک نمیکنم چون خود واقعی‌شون نیستن. معاشرت با این آدما مثل معما حل کردن برام سخته

به نظرم احترام به این فیلم بازی کردنا نیست. کاش به جای این چرت و پرتا رعایت کردن حقوق دیگران، مسخره نکردن، غیبت نکردن یاد میدادن

گاهی اوقات لازمه رک باشی 

ولی گاهی شرایط موجب میکنه تعارف کنی 

باید شرایطی بسنجی

دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم.                           ازچه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم

رک بودن خوب نیست به قول شما تا جایی که دلی نشکنه مثلا من خودم رفتم برای خداحافظی که میخاست بره کلا ی شهر دیگه برای ی مدت طولانی ی دوستی بغل کنم ی جوری گفت نه گرممه نکن اصلا تو جمع آدم ضایع میشع ناراحت میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مودبانه جواب بدی و وقتی ازت سوال پرسیدن بگی ، چرا بد باشه خیلی هم خوبه .

بعضیا به قصد دل شکستن و از روی بدجنسی یه حقایق تلخی رو به روی آدم میارن و بعد میگن رکیم. من به اونا میگم آدم بیشعور.

رک بودن همیشه لازمه.

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

رک بودن به نعنی گفتن حقیقت هاییه که در مورد خود آدمه .من کله پاچه دوست ندارم

بی ادب بودن به معنی گفتن حقیقت هایی که در مورد بقیه است و به شدت زننده و زشته . فلانی کثیفه

این دوتا رو نباید با هم اشتباه گرفت

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

درسته. باید خودمو با اکثریت وفق بدم ولی واقعا سخته برام

سعی کن دل کسی رو نشکنی بخاطر رک بودن 

میتونی گاهی اوقات با آرامش و کمی تعارف حرفت رو بگی 

دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم.                           ازچه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم