2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم که هنوز ترس تو وجودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی اینطوری شد؟نمیاد برین مشاور؟

یکبار پارسال ف...ال گرفت اینطور شد

خدا شاهده یه شب نخوابیدم تا خود صبح باهاش حرف زدم صبح با اون وضعیت رفتم سرکار

اون موقع خوب شد

باز حدود یک ماه اینا میشه ف...ال گرفته و خب اینطوری رفتار میکنه

وای چقدر جالبحرز امام جواد پارسال گرفتم دو روز نشده گم شد!!!!!!!!

شاید لازم یک نفر سوم بیاد وسط مشکلاتتون باهم حل کنه 

از اونجایی که به حرفتون گوش نمیده

کاش میتونستی به دوستش دسترسی پیدا کنی بفهمی مشکلش چیه یا برین مشاوره

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
شاید لازم یک نفر سوم بیاد وسط مشکلاتتون باهم حل کنه از اونجایی که به حرفتون گوش نمیدهکاش میتونستی به ...

اتفاقا دوستای خوبی نداره اصلا

دوست صمیمیش چندین ساله همش میگه با خواهر بزرگش مشکل داره و بد گویی میکنه

اینم خیلی زود باور و ساده هست

از کجا بگیرم؟اونی ک من داشتم روی برگه کاغذ عادی بود

از موسسه صافات 

ویا موسسه اسم اعظم 

هر دو تومشهد هستند 

درصمن  بعد از خوندن نمازش کار میکنه واثر داره

تو توسایت هردو تاشون اطلاعات کسب میکنی

حاجت روا شی عزیزم

یکبار پارسال ف...ال گرفت اینطور شدخدا شاهده یه شب نخوابیدم تا خود صبح باهاش حرف زدم صبح با اون وضعیت ...

پیش یک نفر همش میره؟؟ بهش بگو بیاد یک نفر دومی پیدا کنه که جزو اولیا خدا باشه البته شاید پیدا نشه مثلا حاج قایی کسی که میدونی خوبه باهم برین به حرفش گوش کنین( اینم سخته) یا اینکه فیلم هایی که تو اینترنت در مورد جنگیر و فالگیر بهش یکطوری نشون بدید مثلا از طرف دوست 

چون شاید شما باشید جبهه بگیره

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
اتفاقا دوستای خوبی نداره اصلادوست صمیمیش چندین ساله همش میگه با خواهر بزرگش مشکل داره و بد گویی میکن ...

همین هم هست 

خوب مشخص شد خواهرت یک خط دیگش از کجا میگیره

وقتی افکار منفی اون رفته باش تو ذهنش ناخوداگاه همش تو رو مقایسه میکنه

بنظر خواهرت منطقی نیست احساسی تصمیم میگیره

همین هم هست خوب مشخص شد خواهرت یک خط دیگش از کجا میگیرهوقتی افکار منفی اون رفته باش تو ذهنش ناخوداگا ...

نه طفلکی خیلی ساده هست

و ب اون دوستش خیلی اعتماد داره

با این ک دختره بارها دروغ هاش پیش خواهرم رو شده

نه پیش یکنفر نمیرهحرف من و خانواده هم گوش نمیدهفقط حرف دوستاش

حرف مشاور چی؟