2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم که هنوز ترس تو وجودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 55 پست
نه طفلکی خیلی ساده هستو ب اون دوستش خیلی اعتماد دارهبا این ک دختره بارها دروغ هاش پیش خواهرم رو شده

خوب اگه سادس 

مشکل حل

بگو بیاد مشاوره اصلا با هم انتخاب میکنیم که تو فکر نکنی صنمی داریم

درباره دوست و فالگیر کلا همه چی حرف بزنین

چون اگه خواهرت اینطوری باشه خیلی راحت باید یک چندتا شخص سوم بیاری خرش کنن(ببخشید)

یا اینکه

داستان هم موثر اگه داستان خوان هست مانهوا هم پیشنهاد میدن (داستان تصویری) 

چون وقتی داستان درباره رفتار دوست و خانواده بخونه تاثیر مثبت داره

منم یک وقتی خیلی افکار منفی بدی درمورد خانوادم داشتم تا اینکه مانهوا ها خوندم باعث شد دیدم بازتر بشه و فهمیدم اشتباه میکردم

تازه اصلا جبه هم نمیگیری دربرابرش 

یا اگه فیلم یا سریال تو با موبایل بزنین تو تلویزیون پخش شه 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم گوش میده ولی چون خیلی گارد داره نسبت بمن الان نمیتونم چیزی بگم

عزیزم شاید شما برتری هایی داری نسبت به اون حسودی میکنه مثلا شاغلی یا از لحاظ قیافه بهتری نمیدونم از این چیزا دیگ ،خودش سرکار میره ؟

موضوع هم مشخص درمورد دوستی که بهش اعتماد داری ولی پشتت خیانت میکنه یا پدری که فکر میکنی باهات بدرفتاره اما در اصل(اینا تو مانهوا دیدم) فیلم کره ایا بیشتر تو این موضوعات دارن

یک جوری بزار با بقیه هم هماهنگ باشه قشنگ بزار ببینه 

مانهوا هم فکر نکنم دوست داشته باشه خوب کاش میشد بخونه درس زندگی ان (چون شاید من بچه بود اون اینطوری نباشه )

تو روبیکا هستش ؟؟ بیا ایدیشو بهم بده تا میتونم تبلیغات بفرستم بلکم به راه راست هدایت شد 

با اکانت مختلف میرم نفهمه 😂

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
خوب اگه سادس مشکل حلبگو بیاد مشاوره اصلا با هم انتخاب میکنیم که تو فکر نکنی صنمی داریمدرباره دوست و ...

باید بگم مادرم اینکارو بکنه

چون من حتی نفس میکشمم فحش میده

خدا خیرت بده عزیزم ممنونم بابت راهنماییت

عزیزم شاید شما برتری هایی داری نسبت به اون حسودی میکنه مثلا شاغلی یا از لحاظ قیافه بهتری نمیدونم از ...

بله خودشم سرکار میره

ولی خب خیلی حساسه روی من

خدا نکنه کسی تعریفی بکنه از من و از اون نه

با من یهو بد میشه

ولی خب قلبا خیلی هم دوستم داشت

نمیدونم چرا اینطور شده

موضوع هم مشخص درمورد دوستی که بهش اعتماد داری ولی پشتت خیانت میکنه یا پدری که فکر میکنی باهات بدرفتا ...

فداتشم 27 سالشه بچه نیست که گولش بزنم

یکسره فیلم اتاق قرمز رو میذارم میبینه ولی خب نمیدونم چرا درست نمیشه

موضوع هم مشخص درمورد دوستی که بهش اعتماد داری ولی پشتت خیانت میکنه یا پدری که فکر میکنی باهات بدرفتا ...

یک ایده دیگم دارم دوست مجازی شو باهاش نفهمه بعد باهاش حرف بزن در مورد علاقه اش بعد براش فیلم و داستان بفرست اینطوری دیدش بازتر میکنی

ناشناس بهش مشاوره بده درد و دل کن مثلا یجور بگو که اره من یک خواهر بزرگ تر از خودم دارم باهاش دعوا کردم خیلی ناراحتم و... 

البته بعد اینکه یخورده اشنا شدیدین

غیر مستقیم باهاش خرف بزن در مورد دوست

مثلا بگو من یک دوست داشتم خیلی باهم خوب بودیم از بچگی و من نامزد کردم ولی دوستم و نامزدم بهم خیانت کردن و...

فداتشم 27 سالشه بچه نیست که گولش بزنمیکسره فیلم اتاق قرمز رو میذارم میبینه ولی خب نمیدونم چرا درست ن ...

شاید چون تویی؟ اینطوریه 

میدونی به چی علاقه داره؟ همونو انجام بده مجازی ناشناس اصلا با چندتا اکانت برو دوستات هم اجیر کن 

فداتشم 27 سالشه بچه نیست که گولش بزنمیکسره فیلم اتاق قرمز رو میذارم میبینه ولی خب نمیدونم چرا درست ن ...

شاید چون تویی؟ اینطوریه 

میدونی به چی علاقه داره؟ همونو انجام بده مجازی ناشناس اصلا با چندتا اکانت برو دوستات هم اجیر کن