2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم که هنوز ترس تو وجودمه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 55 پست
خوب بی محلی کن بهش حرف نزن ادم میشه وقتی بزرگ شه والا من با داداشم یک سال حرف نزدم فقط در خد یکی دو ...

منم حدس میزنم چیز بدی بهش گفته در موردم

باهاش حرف نمیزنم فحش میده

مثلا دیشب من پام خورد ب مبل گفتم آخ پام گفت مررررررررررررگ زهرمار 

پدرم دعواش کرد گفت چته وحشی شدی هار شدی

باز ول نمیکرد انقدر بحث و داد و هوار کرد

هم با من هم با پدر و مادرم دعوا کرد

طوری ک میترسیدم همسایه ها بشنون صداشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودمم وحشت زده امدیگه کلا جواب نمیدم هر چی بگهیه صدقه هم میدمولی انقدر وحشت دارم نمیدونم چیکار ک ...

صدقه برای رفع بلا 

میتونی به نیت دور شدن شر و مکر و حیله ها به بقیه کمک کنی و دعا کن زیارت عاشورا بخون

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
عزیزم کمی صدقه کناربزار اگه تونستی خروسی رو سر ببر بده خیریه درصمن کسی براتون دعا ننوشته ؟؟ کمی به ا ...

دعا بنویسن هم خدا قدرت مطلقه قطعا خدا یاری میکنه

ولی خب زن عموم و عمم تو این کارا هستن

مادرم تعریف میکنه ک چندین بار دعا پیدا کرده تو خونه

ولی خب باهاشون رفت و آمد نداریم ک بیان خونمون

دعا بنویسن هم خدا قدرت مطلقه قطعا خدا یاری میکنهولی خب زن عموم و عمم تو این کارا هستنمادرم تعریف میک ...

ممکنه دعایی از دور گرفته باشن

یا کسی واسطه این کار شده باشه

درسته خدا قدرت مطلقه ولی هر مشکلی راه حلی داره

ممکنه دعایی از دور گرفته باشنیا کسی واسطه این کار شده باشهدرسته خدا قدرت مطلقه ولی هر مشکلی راه حلی ...

خب چیکار باید بکنم؟

نماز و قران و صدقه و کمک ب فقیر رو انجام میدم

خدا فقط کمک کنه

منم حدس میزنم چیز بدی بهش گفته در موردمباهاش حرف نمیزنم فحش میدهمثلا دیشب من پام خورد ب مبل گفتم آخ ...

واوووو 

نه من اینطوری نبودم 

بنظرم ممکنه افکار منفی زیادی داشته باشه در مورد تو و پدر و مادرت  مثلا با خودش فکر کنع که دارین بهش زور میگین و حقشو میخورین ویا..‌ و مطمئنن اون یارو پرش کرده 

باهاش حرف بزن بگو مشکل چیه؟ یا وقتی داره دعوا میکنه با صدای بلند بگو و حرف بزن منطقی 

مثلا من اینطوریم که وقتی اذیت میشم و دعوا میکنیم حرف حق میگم 

مثال میزنم

چت؟ چی فکر کردی با خودت اینجوری داری رفتار میکنی؟ مگه چیکارت کردم؟ زدمت خوردمت ؟ فحش دادمت بچه تو اصلا عقل و منطق داری هی داری فحش میدی حرفت چیه؟ بگو

رفتی پیش فالگیر چهارتا چیز گفته تو ساده باور کردی؟؟؟ چی بهت گفته؟؟ بگو تا دردت بفهمیم 

اینا همش خرافات 

ازت یک چیزی میگیره و.... 

هر چی رو دلت مونده بهش بگو

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
فداتشم 27 سالشه !!!!!!!!!!!27 ســــــــــــــالبخدا بچه نیست

عههههه!!!

واوووو نه من اینطوری نبودم بنظرم ممکنه افکار منفی زیادی داشته باشه در مورد تو و پدر و مادرت مثلا با ...

اصلا گوش نمیده فقط سر و  صدا میکنه

خدا نکنه مثلا مادرم بگه بمن بیا یه لیوان آب بخور شر درست میکنه

پدر و مادرم اصلا بین ما سه تا فرق نمیذارن

اگر یه کبریت ب من بدن ب اونها هم میدن

بهش گفتم اینا خرافاته اینا شیادن دروغ میگن آدم رو بترسونن پول بچاپن

ولی خب گوشش انگار بدهکار نبود

عههههه!!!

بله

27 سالشه

گفتم شاید بخاطر ازدواجه

چون من ازدواجی نیستم شاید فکر میکنه حضور من مانع ازدواجشه

ب پدر و مادرم گفتم اگر خواستگار براش اومد یا خودش کسی رو خواست حق مخالفت ندارید با این ک خیلی مخالف بودن ولی راضیشون کردم ک من راضی ام و شماهاهم اگر خودش بخواد زودتر ازدواج کنه نباید مانعش بشید اون بدبختاهم قبول کردن

بله27 سالشهگفتم شاید بخاطر ازدواجهچون من ازدواجی نیستم شاید فکر میکنه حضور من مانع ازدواجشهب پدر و م ...

از کی اینطوری شد؟

نمیاد برین مشاور؟