2777
2789

سلامُ درود

خب بچه ها من شوهرم و خانوادم خیلی باهم صمیمی بودن و بامحبت 

ی قضیه ای پیش اومد مامانم ی حرفیو گف ک همسرم ناراحت شدن ازشون ولی بروشون نمیاوردن و بمنم گفتن به مامانت نگو ک ناراحت شدم 

ماهم شهر دوریم دیر ب دیر میریم خونه پدرمادرامون

من دیشب شوهرم بااینکه راضی نبود و میگف راحت نیستم بیام اصرار کردم ک بریم خونه ی بابامامانم 

اولش ک رفتیم دست دادیم نشستیم 

بابام زیاد وابسته ی گوشیه همش دستشه و رفت نشست رو مبل ۳نفره با گوشی ورر رفت مامانمم تو اشپزخانه شوهرمم ناچارا رفت نشست اینور با گوشی ور رفت

اینا بجز حال و احوال ی کلمه حرف نزدن بااینکه خیلی صمیمین و هیچ ناراحتی بینشون نبوده ولی بابام گوشیو کنار نزاشت

ما زنداداشم و داداشمم ب مامانم گفتم بگن بیان ببینمشون بااینکه میدونستن من قراره بیام و بهشون گفتم زود بیاین علی تنها نشینه ساعت ی ربع به ۱۰ اومدن برا شام ک اوناهم فقط ی دست دادن نشستن داداشم رفت دراز گشید و با گوشی.ور رفت زنداداشم رفت تو اتاق سرش درد میکرد و مامانم اشپزخونه باز تنها بودیگ ینی میخواست گریم بگیره از شدتتت ضعف اعصاب

بعد ما باید زکد میومدیم خونه ک علی امروز قرار بود بره سرکار ساعت ۱۱ پاشدیم اومدبم خونه و خیلی اصرار کردن بمونین

واقعا من میرم خونه پدرمادراونا هیچکدوم گوشی برنمیدارن خودشونو مشغول نمیکنن برادرشوهرم جاریم همشون میگن میخندن از زود میان

از مدرمادر خودم توقع این حرکت همیشگیو نداشتم ک هرسری نا میرریم اونجا اونا تو گوشین 

یسری سبد اوردم گوشیا رو جمع کردم حرف اینا زدن قبلا

یسری التماسشون کردم گوشیو بزارید زمین

ولی هرسیری منم خجالت میکشم پیش شوهرم خب🫤

اومدیم تو راه از حرصم خودمو زدم خواب

بعد خونه اصلا علی بروم نیاور هیچییی

حق دارم  کمتر با علی برم خونشون؟ من عادت کردم ب این رفتار ولی علی ن؟

راه درست چیه الان

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

به نظرم علی اقا رو دیر ب دیر ببر خونه بابات،یعنی چی ادم بعد مدتی میره همه سرا تو گوشیه،

اگه گفتن نمیاد یا چی!؟بگو بیاد با کی حرف بزنه!؟؟؟

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نطرم بهشون بگو این رفتار درست نیست و من جلوی همسرم خجالت میکشم اگر کنار نذاشتن نرو

گفتم چندسری گفتم باباجان من بگش بیرون ازگوشبت میگه ن غیبت کیو کنیم؟ بعدشم شما ب گوشی من کار نداشته باشید حرف بزنید

اِوا علیه علییییییمحض شوخی بخند استارتر 😁حق دارید ناراحت شین

ایموجی استباه اومد🤣🤣💔

به نظرم علی اقا رو دیر ب دیر ببر خونه بابات،یعنی چی ادم بعد مدتی میره همه سرا تو گوشیه،اگه گفتن نمیا ...

خونشون گفتم گفتن شما حرف بزنین کاری ب گوشیه ما نداشته باشید

نرید 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
خب به مامانت بگو همش تو آشپزخونه نباشه بیاد حرف بزنه شوخی کنه

خب وقتی همه سرشون تو گوشیه یچیزیو با ذوق تعریف میکنی ب کتفشون نمیگیرن شوهرم دیشب ۴بار یچیک تعریف کرد