2777
2789
عنوان

کسی تجربه بد از استغفار زیاد داره

2982 بازدید | 33 پست

چندوقت پیش یه جا خوندم یک مردی پیش فلان عالم میره و میگه زندگیم شده گره پشت گره، عالم بهش میگه ذکر لااله الاالله زیاد میگی بخاطر اینه بجاش صلوات بفرست و بعد از یک مدت مشکلات طرف حل میشه. منبعش موثق بود ولی یادم نیست.

حالا من تقریبا یکماه برای حاجتی دارم استغفار امام صادق رو میگم، اما دقیقا گره های پر استرسی میفته تو زندگیمون، یعنی یکیو حل میکنیم به لطف خدا، دومی دو روز بعد پیدا میشه، ممکنه بخاطر ذکرای من باشه؟!

اخه شنیدم این ذکرها و تعدادشون مهمه ولی من همیشه قاطی می کنم چندتا فرستادم معمولا بیشتر میشه.

ذکر استغفار امام صادق چیه؟نمیدونم من.

فقط شنیدم ذکر یونسیه رو نباید گفت سنگینه !

هر ذکری نگو خب 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

ذكر لا اله الا الله خيلى سنگينه خيلى

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر استغفار امام صادق چیه؟نمیدونم من.فقط شنیدم ذکر یونسیه رو نباید گفت سنگینه !هر ذکری نگو خب

استغفرالله الذی لااله الا هوالحی القیوم، الرحمن الرحیم، بدیع اسماوات والارض ،من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه.

از امام صادق نقل شده، روزی ۴۰۰ بار تا ۶۰ روز. خیلی هم زیاده و وقتگیر. گفتم حتما از امام نقل شده مشکلی نداره. الان هم شک دارم.

ذکر استغفار امام صادق چیه؟نمیدونم من.فقط شنیدم ذکر یونسیه رو نباید گفت سنگینه !هر ذکری نگو خب

ذكر يونسيه سنگينه خيلى خوندنه زيارت عاشورا مداوم خيلى سنگينه يعنى بايد ٤٠ روز بخونى فاصله بندازى دوباره بخونى 

خوندنه زيارت عاشورا مداوم در شب سنگينه

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
نه استغفار هر چقدر بگی خوبه پاکسازی میکنه ولی لا اله الا الله ذکر سنگینیه نباید زیاد گفته بشه

ستغفرالله الذی لااله الا هوالحی القیوم، الرحمن الرحیم، بدیع اسماوات والارض ،من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه.

از امام صادق نقل شده، روزی ۴۰۰ بار تا ۶۰ روز. خیلی هم زیاده و وقتگیر. گفتم حتما از امام نقل شده مشکلی نداره. الان هم شک دارم. پس این مشکلات عجیب غریب چیه؟!!میگم نکنه من مقصرم البته همسرم بنده خدا داره تو دردسر میفته ولی بالطبع منم درگیر نیشم.

ستغفرالله الذی لااله الا هوالحی القیوم، الرحمن الرحیم، بدیع اسماوات والارض ،من جمیع ظلمی و جرمی و اس ...

خب تو که همین تعداد که گفته شده میگی پس مشکلی نداره 

بازم از یکی که سر رشته داره بپرس تا خیالت راحت بشه