2777
2789
عنوان

کسی تجربه بد از استغفار زیاد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 33 پست

[QUOTE=347279971]لا اله الا الله مگه استغفاره ؟ من مذهبی نیستم و زیاد بلد نیسم ولی  استغفرالله یا الهی العفو زی ...[/QUOTE

نه لااله الا الله استغفار نیست ولی منظورم این بود که نکنه همونجور که این ذکر سنگینه ذکر استغفار هم سنگین باشه.

بعد این اذکار یه جایی خوندم برای آدمهای مختلف اثر مختلف میذاره، یعنی ممکنه برای شما خوب باشه برای یکی نه....نمیدونم اینا صحت داره یا نه.

کلا ترسیدم نکنه من مقصرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذكر لا اله الا الله خيلى سنگينه خيلى

شما اطلاعاتی در مورد این ذکر ندارید؟

ستغفرالله الذی لااله الا هوالحی القیوم، الرحمن الرحیم، بدیع اسماوات والارض ،من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه.

از امام صادق نقل شده، روزی ۴۰۰ بار تا ۶۰ روز. خیلی هم زیاده و وقتگیر. گفتم حتما از امام نقل شده مشکلی نداره. 

شما اطلاعاتی در مورد این ذکر ندارید؟ستغفرالله الذی لااله الا هوالحی القیوم، الرحمن الرحیم، بدیع اسما ...

من استاد اخلاق دارم در مورد ذكر لا اله الا الله به توضيح و تفسير بهم گفت خيلى سنگينه 

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
من استاد اخلاق دارم در مورد ذكر لا اله الا الله به توضيح و تفسير بهم گفت خيلى سنگينه

چقدر خوب، میتونید ازش بپرسید این ذکر که براتون فرستادم هم سنگینه یا نه؟!نمیدونم ادامه ش بدم یا نه. یکماه گفتم حیفم میاد نصفه ولش کنم وبعد حدسم اشتباه باشه.

چقدر خوب، میتونید ازش بپرسید این ذکر که براتون فرستادم هم سنگینه یا نه؟!نمیدونم ادامه ش بدم یا نه. ی ...

حتماً به روى چشم ولى هر وقت منو ميبينه ميگه نماز اول وقت و نماز شب هيچ وقت ترك نكن

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
فکر نکنم بد باشه چون اقای بهجت گفته تا میتونین استغفار بگین

ممنون عزیزم، شاید هم من اشتباه می کنم. مشکل از جای دیگه ست. همسرم هم امروز داشت میگفت چرا اینجوری میشه؟!چیکار کنیم، من فقط به ذهنم صدقه رسید.

حتماً به روى چشم ولى هر وقت منو ميبينه ميگه نماز اول وقت و نماز شب هيچ وقت ترك نكن

چشمتون پر نور. ممنون. همسر من از نظر ایمانی تغییری نکرده، ولی این همه اتفاق ناخوشایند هیچوقت پشت هم نمیفتاد. نمیدونم چی شده، خودشم امروز میگفت چکار کنیم، فقط صدقه به ذهنم رسید.

چشمتون پر نور. ممنون. همسر من از نظر ایمانی تغییری نکرده، ولی این همه اتفاق ناخوشایند هیچوقت پشت هم ...

صدقه كه بى نظيره مداوم باشه حتى به مقدار كم

از نظر مالى همسرتون مشكل دارن؟

صدقه كه بى نظيره مداوم باشه حتى به مقدار كماز نظر مالى همسرتون مشكل دارن؟

نه خدارو شکر. چطور مگه؟!مشکلاتی که پیش میاد مثلا یکیش رو بگم، اومد به یک معتاد کمک کنه ، طرف زمین خورد خونریزی مغزی کرد رفت آی سیو...یعنی قشنگ ده روز درگیر خانواده نداشته ش بودیم که حالا پیداشون شده بود. مالی هم البته ضرر کرد در حد چند میلیون خرجش کرد ولی این مشکل جدید اگه حل نشه ضرر مالی خیلی بزرگیه، در حد میلیارد.

نه خدارو شکر. چطور مگه؟!مشکلاتی که پیش میاد مثلا یکیش رو بگم، اومد به یک معتاد کمک کنه ، طرف زمین خو ...

يه راهكار اينه كه شما هيچى از زندگى و پيشرفتتون به هيچ كس حتى نزديكترين افرادم نگيد

يه راهكار اينه كه شما هيچى از زندگى و پيشرفتتون به هيچ كس حتى نزديكترين افرادم نگيد

یعنی نظرتون روی چشم زخمه؟زیاد رفت و آمد نداریم، پیشرفت خاصی هم نکردیم😅 تو این دو یه سال اخیر. ولی خب بعضیا کلا حسودن و تو همه چی سرک میکشن.