سلام. ممنون میشم هرکی درمونده بوده و در اوج نا امیدی از امام زمان معجزه دیده و زندگیش متحول شده لطف کنین تعریف کنین. و بعد بگین چی کار کردین که مورد توجه امام زمان واقع شدین؟ و بعد که امام زمان دستتون رو گرفتن و زندگیتون خوب شد، برای تشکر از حضرت چی کار کردین؟!
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چند سال پیش دنبال ترک گناه و درست کردن اعمالم بودم به یادشون نبودم به خاطر این کارم منو متوجه خودش کرد دستمو گرفت بعد من بودم که در پی ایشون بودم اللهم عجل لولیک الفرج خیلی برا ظهور و سلامتیشون دعا کنین..
سلام عزیز دلم💚وقتی ما امام هارو باور داریم،به خاطر اینه که با عقل خودمون می سنجیم و می بینیم جور در ...
هر چیزی که عقل و منطق و حس پنجگانه بتونه قبولش کنه واقعیت هست نه داستانها و اتفاقاتی که با منطق و حس پنجگانه در تضاده.واقعیت دنیا درد و رنج و سختی هست کسی هم مقصر نیست چون ساختار کلی همینه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ائمه علیهم السلام انسانهای معمولی نبودن برترین مخلوقات خداوند بودن زمین و آسمان به برکت وجود این بزر ...
کسی که مثل من و شما یا سایر موجودات تولید مثل میکنه و ضعفهایی انسانی داره هیچ نقطه ی برتری نسبت به دیگران نداره.تا زمانی که زندگی روی خوشش را بهتون نشون بده نمیتونید به واقعیت پی ببرید فقط زمانی واقعیت برای شما اشکار میشه که زندگی روی واقعی و خشن اش را به شما نشان بدهد.ایرانی عرب نیست ایرانی تمدن ۷۰۰۰ شاله داره نه افکار ماورایی ۱۴۰۰ ساله
بنظرم ربطی به داستان های ۱۴۰۰ سال گذشته نداره . اگر منظورتون واقعه عاشورا هست اون واقعه یه چیزی بوده ...
اگر به ریشه این داستانها که از ادم و حوا شروع میشه فکر کنیم که میگه پسران ادم و هوا چون راهی نبوده او موقع با خواهرشون ازدواج کردند تیشه میزنید به ریشه تمام این افکار(یک اسب با اینکه حیوان حساب میشه با محارم خودش ارتباط برقراز نمیکنه اون وقت انسان که به اصلاح اشرف مخلوقات هست با خواهرش ازدواج کرده پس نسل انسانها حرا..... هستند!فکر کنید
کسی که مثل من و شما یا سایر موجودات تولید مثل میکنه و ضعفهایی انسانی داره هیچ نقطه ی برتری نسبت به د ...
حکم هر چی خدا امر کنه خداوند این بزرگواران رو برای هدایت ما فرستاده من هر دو روی روزگارو دیدم و در مورد دینم تحقیق کردم ما بیهوده افریده نشدیم ابدیت در پیش داریم و خداوند ۱۲۴ هزار پیامبر و۱۲ امام معصوم برای هدایت ما فرستاده تا راه درست و انتخاب کنیم که راه درست بندگی خداست زمان جاهلیت که نیست که بگیم ما ایرانی هستیم یا عرب!!درظاهر بشری مثل ما بودند بی شک خداوند مارو بدون راهنما رها نکرده
حکم هر چی خدا امر کنه خداوند این بزرگواران رو برای هدایت ما فرستاده من هر دو روی روزگارو دیدم و در م ...
تا به حال جن دیدی روح دیدی یا به صورت کلی چیزی که ماورایی باشه؟!کل اینترنت را بگرد یک نفر هم نمیتونه این موضوع را تایید کنه میلیارد ها ویدیو وجود داره حتی یک نفر نتوسته سند بیاره برای چیزی که با عقل و منطق در تضاده.کلا دین با علم در تضاده و دین خود سیاسته.سیاستی که هدفش کنترل انسانهای احساسی و غیر منطقی هست.
بحث زمان مطرحه شما توی یک زمانی یک خواسته ای داشتید چون شرایط از لحاظ زمانی مناسب بوده به خواسته تون ...
آخه همین جفت و جور شدن لحظه مناسب رو هم به شکل معجزه آسا فراهم شد.. چون قبلش با اینکه شرایط زمانی و مکانی کاملاً طبیعی مهیا میشد، ولی اون خواسته ام به طور طبیعی انجام نمیشد..
هر چیزی که عقل و منطق و حس پنجگانه بتونه قبولش کنه واقعیت هست نه داستانها و اتفاقاتی که با منطق و حس ...
اینا داستان نیست بایدزمینه ی فهم و درک و گرایش داشته باشی و خیلی چیزا نمیذاره بفهمی حتی اگه بشنوی از همون اولش باید همه چی پاک باشه حتی لقمه ی حرام هم تاثیر داره و ...
اینا داستان نیست بایدزمینه ی فهم و درک و گرایش داشته باشی و خیلی چیزا نمیذاره بفهمی حتی اگه بشنوی از ...
ای وای پاسخ ندین. میگن بحث مذهبی ممنوعه تاپیک تعطیل میشه.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.