2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم اما الان خانم های ۴۰ ساله همه اکثرا پدر و مادر دارن حاله اگه تو دهه های دیگه خدای نکرده اتفا ...

من خودم مامانم من هنوز چهل نشدم فوت کردن خیلی دوست داشتم باشن اما خوب نشد 

الان همسرم وبچه هامو دارم 

اما کی گفته تا چهل سالگی بچه هامون ماها نیستیم....

چهل سالگی هم بچه بیارین اونموقع هشتادسالته 

امید به زندگیت کمه 

حالا وقتی ادم ازدواج میکنه حامیش انشاءالله همسرشه خیلی مهم نیست ماباشیم یانباشیم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شما الان که هستی با استرس و ....بیشترداری به اون بچه ضربه می زنی 

ول کن بابا تا وقتی هستی سعی کن براش مفید باشی وقتی نبودی خدایی داره که ازمن وشمادبراش دلسوزتره.....

توکلت علی الله 

شما الان که هستی با استرس و ....بیشترداری به اون بچه ضربه می زنی ول کن بابا تا وقتی هستی سعی کن براش ...

گفتنش آسونه ولی عمل کردن سخته .دلم می سوزه فکر نی کنم بهش ظلم شده .خودمم اعتماد به نفسم از دست دادم 

گفتنش آسونه ولی عمل کردن سخته .دلم می سوزه فکر نی کنم بهش ظلم شده .خودمم اعتماد به نفسم از دست دادم

الان داره ظلم میشه که داری توشکمت بهش استرس وارد می کنی

فک کنم تا زمان دنیا اومدن بچه تاپیک تو ادامه دارد عزیزم دیگه بارداری شدی تموم شده چرا قبول نمیکن شرا ...

ناشکری نمی کنم می گم اگه نبود زندگی بدون دغدغه بود .چرا باید این قدر فکر و خیال کنم .اگه ۵ سال زودتر بود اصلن فکر نمی کردم خیلی هم خوشحال بودم

ناشکری نمی کنم می گم اگه نبود زندگی بدون دغدغه بود .چرا باید این قدر فکر و خیال کنم .اگه ۵ سال زودتر ...

والا من ۳۶ سالمه به بچه دوم فکر نمی‌کنم یه زمانی بخوام بیارم قطعا سنم بالاست ولی مهم نیس

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...