2777
2789
عنوان

اونایی که از امام زمان معجزه دیدین اگه میشه تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 12464 بازدید | 94 پست
آخه همین جفت و جور شدن لحظه مناسب رو هم به شکل معجزه آسا فراهم شد.. چون قبلش با اینکه شرایط زمانی ...

خیلی از اتفاقات به طور تصادف و زنجیره ای شکل میگیره این اتفاقات میتونه هم خوب یا بد باشه شما تا به حال نشنیده اید طرف میشه (افتاده ان روی دور بد شانسی)بر عکس همین قضیه هم وجود داره.

خیلی خوشحالم وقتی می‌بینم دختران سرزمین اینقدر موفق هستن من  از فاطمه زهرا حاجت گرفتم بعدش فقط گفتم یا فاطمه زهرا برای من مادری کن خدا را شکر مشکلاتم حل شد یه معلم ادبیات داشتم خیلی معلم خوبی بود بعدش معلممون سعی کرد ما رو با امام زمان آشنا بکنه یه دوران من حال روحی بدی داشتم هیچ کسم 

نمی‌تونست راهنماییم بکنه بعدش منم تلاش کردم بیشتر آشنا بشم و خدا را شکر هر روز یه تسبیح صلوات می‌فرستم از اون موقع خیلی حال روحیم بهتر شده و نماز خوندنم بهتر شده به یک آرامش خاصی رسیدم بعدش سعی کن یه تسبیح صلوات بفرست بعدش می‌بینی حال روحی آدم بهتر میشه ون روح آدم آرامش پیدا می‌کنه

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar_5
سلام. صبح یه کامنتی میخواستم برام حذف کنین.
حذفش نکردین. الآن کاربرا اومدن بهش جواب میدن.
ای کاش بیشتر بتونیم رو تاپیکهامون نظارت کنیم اگه میشد خودم حذفش میکردم اون کامنت رو.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من چیزی را که از ریشه (داستان ادیان ابراهیمی ادم و حوا)مشکل داشته باشه را نمیتونم قبول کنم شما به جا ...

اینکه خداوند برای فرزندان ادم ع دوتا حوریه هم خلق کرد تا نسل بشر ادامه پیدا کنه چه توجیهی میخواد