2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخری رو ۳۳ سالم بود بار دار شدم از فاصله سنی خودم با بچم نه اونقدر فاجعه بار نیست ولی با بچه اولم ۱۶ سال فاصله داره با دومی ۱۲ و با سومی ۱۰ سال 

فاصله زیاد بین بچه ها بدههه از نظر اینکه میتونن تو نوزادیش کمکت باشن خوبه وگرنه بقیش جز دردسر هیچی نیس

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
یعنی نسل جدید مادر هاشون یه دهه پیر ترن

نه عزیزم سن ازدواج رفته بالا

خواهرمن سنش بالانربود بچه دارشد چون شانزده سال بچه دارنشد الان پسرش امسال کنکور داره دخترشم نهمه 

ماشاءالله خواهرم هنوز جوانه 

وقتی تازه بوه دارشده بودفمرش مثل شمابود که بچه موزوددامادش می کنم 

اما الان اصلا حرفشم نمیزنه بااینکه پسرش کنکوریه 

مثل بقیه مادرها توفکر دانشگاه و بعد انشاءالله سربازی وکارهست اما ازدواج اصلا 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

می خوام آمار بگیرم بدونم من تنها نیستم فردا دخترم غصه نخوره از تنهایی من

الان باردار نیستی ینی؟هیچی چه غصه ای بابا. زندگیتو بکن.دخترت چند سالشه؟بفرست کلاس و باشگاه بعدشم میره دانشگاه و ازدواج.هزاران زن مثل تو هستن بچه شون تک فرزنده.

مامان هایی که تو سن ۳۴ ۳۵ ۳۶ باردار شدید می شه بیاید از تجربیاتتون بگید احساس ناراحتی ندارید با بچه ...

مامانای الان مث قدیم نیستن ،بدنی ظاهری فرهنگی روحیات خیلی نزدیکن ب نسل های جدید،مثلا ۵۰ ساله های الان خیللللی فرق دارن با ۵۰ ساله های سی سال پیش .پس شک نکن اگه رو خودت کار کنی میتونی سال های شیرینی کنار بچه هات سپری کنی و حتی تو سنین بالا میتونی یه رفیق خوووب برا بچه هات باشی ،ندیدی نوه ها با کمترین سن چقدددر با مادربزرگا اخت میشن؟اگ قرار بود اختلاف سنی مانع ارتباطشون بشه ک انقد صمیمی نمیشدن باهم .حالا این سنگین ترین مثال بود شما ک انقد اختلاف ندارید

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️