2777
2789
عنوان

اونایی که از امام زمان معجزه دیدین اگه میشه تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 12524 بازدید | 94 پست
من برای نماز صبح تنبلی میکنم سهوا میدونم توفیقشو ندارم کاش یک نفر صبحا دعوام میکرد ک بیدارشو

راهکارهای بیدار شدن برای نماز صبح:
برای ادای به موقع نماز صبح:
1. قبل از خواب نیت کنید و از خدا بخواهید که نماز صبح به موقع بیدار شوید.
2. سعی کنید نمازهای دیگر را اول وقت بخوانید تا برای نماز صبح هم اشتیاق و انگیزه بیشتری داشته باشید و توفیق ادای نماز صبح نصیبتان شود.
3. برای به موقع بیدار شدن و ادای نماز صبح، به امام زمان متوسل شوید.
4. آیه آخر سوره کهف را قبل از خواب برای بیدار شدن و ادای نماز صبح بخوانید.
5. شبها زودتر بخوابید تا موقع نماز صبح، با نشاط و سرحال از خواب بیدار شوید.
با انجام ادامه نکات، خیر و برکت و ثوابهای زیاد دریافت نمایید.
قبل از خواب سه بار سوره توحید و صلوات بر انبیا و ائمه و استغفار برای خودتان و پدر و مادر و همه مؤمنین را انجام دهید.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من برای نماز صبح تنبلی میکنم سهوا میدونم توفیقشو ندارم کاش یک نفر صبحا دعوام میکرد ک بیدارشو

منم چون دیروقت می‌خوابم خواب میفتم ...

گوشیتو بزار ساعت و با فاصله بزار تا بلند بشی...

نماز صبح خیلی مهمه...

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا جدید بزنین یا تاپیک نماز قبلیتون رو ادامهبدین.🌹

نظر خودم اینه جدید بذارم شما و بقیه دوستان رو تگ کنم بیایین کمک.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اگر اون کسی که ازش درخواست کمک میکنید ساختار انسانی نداشته باشه باز منطقی کم گرفتن ازش ولی نمیتونم ب ...

مثلا من 3بار حاجتی رو چندسال پی در پی و فقط در زمان توسل به امام زمان گرفتم، اصلن برام مهم نیست که امام زمان مال هزار سال پیش بوده و چه جوری زنده هست،، مهم اینه که درحال حاضر بهم حاجت داده،، 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
اگر اون کسی که ازش درخواست کمک میکنید ساختار انسانی نداشته باشه باز منطقی کم گرفتن ازش ولی نمیتونم ب ...

ائمه علیهم السلام انسانهای معمولی نبودن برترین مخلوقات خداوند بودن زمین و آسمان به برکت وجود این بزرگواران برپاست تقسیم کننده ی بهشت و جهنمندو در پیشگاه خداوند آبرو دارند دعا و نفرین شون رد نمیشه 

تقریبا همه راه هارورفتم این روزا دغدغم زیاده 😞😞

این راهکارهایی هم که نوشتم امتحان کنین و از خدا و امام زمان کمک بگیرین موفق میشین.
خودم بارها امتحان کردم نتیجه داده.

سلام عزیزمهمینجا بزارم

پس شما هم موافقین تاپیک جدید بذارم؟ و بهم کمک میکنین؟ اگه موافقین که حتما این کار رو میکنم.

بخاطر غیبت توفیق ندارم ک ناخواستس 🙏سرنمازاتون حتما دعام کنید

اون رو هم با کمک خدا و امام زمان و تلاش خودتون ترکش میکنین من مطمئنم میتونین.
از کاربر @مینای_بهاری
کمک بگیرین تاپیک و چله داشتن برای ترک غیبت.

بنظرم ربطی به داستان های ۱۴۰۰ سال گذشته نداره . اگر منظورتون واقعه عاشورا هست اون واقعه یه چیزی بوده بین بندگی خود اونها و خداشون 

اون واقعه برای ما چی داره؟  همیشه گفته شده ابتدا شعور حسینی بعد شور حسینی ؛ ما باید ببینم از اون واقعه حتی اگر افسانه هم باشه چی برای ما گفته شده . 

و موضوع شفا پیدا کردن از طریق یک انسان بنظرم چیز غیر معقولی نیست... ائمه بنده های عزیز خدا هستند مثل این میمونه که بچه ای برای والدینش اونقدر عزیز باشه که خواستشو اجابت کنه . ائمه خودشون شفا نمیدن بلکه به اذن خداست .

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋

@خداایاهیچی

سلام. چرا میخواین از سایت برید؟
تاپیکهاتون مذهبی هستن میخواستم براتون کامنت بذارم ولی قفل بودن!

پس شما هم موافقین تاپیک جدید بذارم؟ و بهم کمک میکنین؟ اگه موافقین که حتما این کار رو میکنم.

اره عزیزم حتما تا جایی بتونم کنارتم..

فقط یک روز قبلش بگو تا حتما آنلاین بشم..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

میخوام بدونم بله کیا از امام زمان حاجت گرفتن و چه عهدی با حضرت کردن و چطوری مورد عنایت حضرت قرار گرف ...

من دعا عهد هر صبح سعی میکنم بخونم بعد نماز بازم پیش میاد که نخونم و هر روز سعی میکنم صد صلوات برای امام زمان بفرستم و کلا از وقتی این کارارو کردم وجود امام زمان تو زندگیم واقعا حس کردم که خیلی جاها کمکم می‌کنند و یه چیز دیگم اینکه میگن تو یه ساعت مقرر سعی کنید هر روز با امام زمان صحبت کنید اینم میگن خیلی مؤثره که من خودم تو این تنبلی میکنم