2777
2789
عنوان

اختلاف نظر با همسر

721 بازدید | 61 پست

خانم ها مشکل من اینه که پسرم وزن نمی گیره ازمایش خون هم داده واسه ۲ سالگی اش الحمدلله همه چی خوب بوده پیش دکتر غدد و دکتر اطفال خوب هم می برمش می گن مشکلی نداره و چون خیلی ورجه وورجه می کنه احتمالا لاغره ولی دکتر اطفال می گه باید بهش ۶ بار تو روز غذا بدی ( من ۴ بار غذا می دم اگه بیشتر بدم پسرم وعده اصلی و کم می خوره )بهش روزی یه قاشق مربا خوری به گفته دکترش مولتی ویتامین ویتان می دم 

حالا همسرم حساسه و فکر می کنه من برای بچه ام کم می زارم هر روز می یاد می گه باید دو برابر بهش مولتی ویتامین بدی یا به تجویز خودش یه روز می گه بهش شربت کلسیم بدیم یه روز دیگه یه چیز دیگه ...

منم حرفم اینه باشه بهش بدیم اما باید دکتر تجویز کنه خود سر که نمی شه به بچه دارو داد کبدشون حساسه من نگرانم اما پدرش تنها فکرش اینه که پسرش و تپل ببینه

خسته شدم از بس هر روز یه نسخه واسه بچه ام پیچیده واقعا نمی دونم باید باهاش چیکار کنم انگار بچه ام موش ازمایشگاهیه 

ببخشید طولانی شد اگه ممکنه راهنمایی کنید 

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند كيلو پسرت؟

۱۱ کیلوو ۴۰۰ هست عزیزم متاسفانه یه مدت یکسال همون یازده کیلو بود تازه الان یه مدت ۳ ماهه است که ۴۰۰ گرم وزن گرفته همش   

خوب شما بگید من نگرانی و حساسیت رو درک می کنم اما بچه طبق گفته‌ی پزشک سالمه و همه چیزش طبیعیه، چرا دیگه اذیتش کنیم..

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
بهش بگوميدم اماكارخودتوكن

عزیزم همین کار و کردم اما متاسفانه اصلا بهم اعتماد نداره و مطمینه که بهش دروغ می گم   

ویتامین سرخود که نمیشه کبدو کلیش مشگل دارمیشه .عزیزم بچه ها عاشق شیر خشگ هستن یه قوطی بگیر بزار جلوش ...

پسرم از ۳ ماهگی شیر خشک دیگه نخورد زده شد همین چند وقت پیش هم یه دارویی بود مثل شیرخشک همسرم براش گرفت ولی لب نزد که نزد اصلا اهلش نیست متاسفانه   

خوب شما بگید من نگرانی و حساسیت رو درک می کنم اما بچه طبق گفته‌ی پزشک سالمه و همه چیزش طبیعیه، چرا د ...

گلم بهش می گم اما می گه ما داریم کم کاری می کنیم فکر می کنه من دشمن پسرم هستم