2777
2789
عنوان

اختلاف نظر با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 61 پست
۱۱ کیلوو ۴۰۰ هست عزیزم متاسفانه یه مدت یکسال همون یازده کیلو بود تازه الان یه مدت ۳ ماهه است که ۴۰۰ ...

ببین سعی کن جلوی پدر بیشتر به پسرت برسی وببینه واینکه اون هم درجزیان امور بذای یعنی وعده غذارو ده بهش اون له بچه بده 

سعی کن فرنی وبرنج وخوراک گوشت ومرغ وحبوبلت تو وعده ها باشه برنامه برسز هفته ای سه بار شام وصبحانه رو ببری بیرون تو پارک بهش بدی که هم جون بگیره هم اینکه پدرش ببینه براش برنامه داری

جلوی تلویزیون غذا بده بیشتر میخوره

بذار خودش بخوره وبازی کنه با غذا

غذاهاتو متنوع کن

سعی کن وعده های غذا رو اگر بچه ای دورتون هست بگید باهم بخورن خیلی این چیزا که میگم واسه دخترم مفید بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش ميكنم،تحمل كن يه كمي كه پسرتون بزرگ بشه حساسيت همسرتونم كم ميشه☺️

واقعا عزیزم امیدوارم باشم ؟اخه اوایل خیلی خیلی حساس تر بود اما الان باز هم حساسه ولی نه به اون شدت امید خودمم همینه که دیگه یه روزی انقدر اذیتم نکنه 

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
واقعا عزیزم امیدوارم باشم ؟اخه اوایل خیلی خیلی حساس تر بود اما الان باز هم حساسه ولی نه به اون شدت ا ...

تا زمانی که استرس داری اصلا جواب ننیده باکرت میشه روی غذای که به بچه ات میدی تاثیر داره پس نگران نباش بدنش سالمه ولی لاغره که خدارو شکر بررگ میشه چاق میشه اصلا نگرانی نداره الانم داره قدمیکشه

ببین سعی کن جلوی پدر بیشتر به پسرت برسی وببینه واینکه اون هم درجزیان امور بذای یعنی وعده غذارو ده به ...

عزیزم دقیقا همه این کارها رو هم می کنم ولی خوب بیرون نمی برمش غذا بدم بهش اخه می فهمم کی ها گرسنه شه و با غذا خوردن هم مشکل نداره دقیقا با فیلم هم بهش غذا می دم که بیشتر بخوره با دخترخاله هم سن خودش هم خیلی با اشتیاق غذا می خوره درسته حرفتون باز با این حال فکر می کنه من کم می زارم   

بهترين كار اينه كه هر وقت پسرتونو ميبريد دكتر، پدرشونم باشه كه مشكلي پيش نياد و خودش همه سوالاشو از ...

عزیزم خودش هم پیش دکترش می اد همه سوالا رو می پرسه دکتره هم یه جوری نگاش می کنه که اخه چقدر حساسی می خوای معجزه کنی   

عزیزم اعصابتو اروم کن،اصلا خودتو درگیر بحث نکن وقتی میبینی حرف خودشو میزنه

پدره دیگه نگران میشه،هر چی گفت بگو باشه اما کار خودتو انجام بده

یه بارم که پیش دکتر بودید از ایشون نظر خواهی کن

کلا مردا دوست دارن حرفشون رو به کرسی بشونن

شما هم سعی کن بیشتر پیش چشم ایشون به پسرت برسی

سالم بودن بهتر از تپل بودنه

پسر خاهرم بچگی خیلی ضعیف بود الان 20 سالشه رژیم میگیره لاغر کنه

همیشه که کوچولو نمیمونن بزرگ میشن 

سعی کن اروم باشی تا همسرت و پسرت هم تو ارامش باشن

افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
تا زمانی که استرس داری اصلا جواب ننیده باکرت میشه روی غذای که به بچه ات میدی تاثیر داره پس نگران نبا ...

ممنون عزیزم از پسرم هیچ استرسی ندارم من خیالم راحته وقتی سه تا دکتر می گن سالمه خدا رو شکر خیالم راحته و اگه به خودم رفته باشه سن ۸ ۹ سالگی واقعا یکم تپل می شه اما همسرم همین الانش لاغره همیشه لاغر بوده 

همش نگرانم الان که همسرم خونه است به چی می خواد گیر بده این نگرانی منه   

عزیزم پسرت خیلی شیطونه؟؟

لاغر اما پر انرژیه؟؟؟

اگه اره یعنی طبعش خیلی صفراوی هست

اینجور ادما خیلی باهوش و زبل هستن اما وزن نمیگیرن

هر چقدر هم زیاد بدی بخوره فرقی نمیکنه فقط معدش رو الکی بزرگ کردی

باید صفراش رو کنترل کنی

ببرش پیش پزشک طب سنتی

بهش غذاهای ضد صفرا بده

شاید حجامت لازم باشه شایدم فقط اصلاح تغذیه

بهش شربت سکنجبین و کاهو و خیار بیشتر بده

البته تعادل رو نگه دار که رو دل نکنه

گلم بهش می گم اما می گه ما داریم کم کاری می کنیم فکر می کنه من دشمن پسرم هستم 

خیلی بده من بچه بودم خیلی لاغر بودم بابام حساس بود همش به مامانم غر میزد مامانمم بعضی وقتا خسته میشد گریه میکرد بهم میگفت اخه چرا انقدر لاغری هنوز که هنوزه بعد بیست سال ازیادم نرفته هروقت بهش فکرمیکنم گریم میگیزه توروخدا بچه هاتونو همینجوری قبول کنید یکی استفداد چاقی نداره دیگه این چیزا روی اعتماد به نفس بچا تاثیر میزاره اون همه چیو میفهمه با سن کمش اونوهم بچه های الان! همش میگم خداکنه بچم در اینده تپل باشه که انقدر بدوبیراه نشونه

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
عزیزم اعصابتو اروم کن،اصلا خودتو درگیر بحث نکن وقتی میبینی حرف خودشو میزنه پدره دیگه نگران میشه،هر ...

ممنون عزیزم اره همین کار و می کنم و همین اعتقاد قلبی خودمه واقعا سلامتی مهمترین چیزه و من هم خدا رو شاکرم که پسرم سالمه ولی همسرم باز با این حال شک داره و اینم بگم خانواده همسرم این و تو سرش می کنن یعنی پدر شوهرم جلو خودم بهم می گه به پسرت بگو جیشش و بگه حداقل این یه کار و بکن   مادر شوهرم و برادر شوهرم و خواهر شوهرام هم همین طور همش می گن بچه ات چیزی نمی خوره که لاغره اصلا نمی بینن بچه من یه لحظه هم نمی شینه ولی من به حرفاشون تا الان هم اهمیت ندادم و پیش مشاور هم می رم هر ماه

خیلی بده من بچه بودم خیلی لاغر بودم بابام حساس بود همش به مامانم غر میزد مامانمم بعضی وقتا خسته میشد ...

عزیزم واقعا نظر منم همینه من دوست دارم پسرم یه ادم شاد و سالم باشه این از همه چیز برام مهمتره اما متاسفانه همسرم باهام همپا نیست   

واقعا عزیزم امیدوارم باشم ؟اخه اوایل خیلی خیلی حساس تر بود اما الان باز هم حساسه ولی نه به اون شدت ا ...

آره درست ميشن نگران نباش😌ايشونم پدرن وحس مسئوليت زيادي نسبت به بچشون دارن وزيادي حساسن

من خودم همه چی میخوردم اما چاق نمیشدم همه ویتامین های بدنم کامل بود هیچ مشکلی نداشتم شاید دوسالی یه بار مریض میشدم یعنی دفترچه بیمه ام همیشه نو بود اما بعضیا یه جوری میگفتن چرا انقدر لاغره انکار سرطان داشتم همه میگفتن ببرش دکتر من نمیدونم کی میخواد جا بیفته که همه بچه های تپل سالم نیستن

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆