2777
2789
عنوان

بیاین یکم بهم دلگرمی وروحیه بدید

48 بازدید | 2 پست

ما باهمکارهامون یه کار تیمی رو به عهده گرفتیم پروژه ای که من قرار بود انجامش بدم تو  لحظه اخر سیستم خودم به  مشکل خورد رفتم دادم کافی نت هول هولکی انجام شد یه ایراد توی متنش داشت چون عجله داشتیم متن رو کپی کردیم یادمون رفت یه خطش رو حذف کنیم و بالاصفحه شماره صفحات همه صفحه ها خورده بود صفحه ۱ 

حالا بشدت حالم بده واعتماد به نفسمو از دست دادم که عالی نبوده و ایراد داشته البته اوناگفتن عالیه و ایراد نگرفتن شایدم متوجه نشدن

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

یعنی سر صفحه رو مرده درست نکرده با غلط املایی

نه صفحه اول که که طراحی شد بسم الله و..

صفحه اولی که متن و موضوع شروع میشدا یه خط اشتباه اومده بهتر بود پاک بشه من هول بودم چگ نردم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.