2777
2789
عنوان

اختلاف نظر با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 61 پست
واسه اینجور مردا سنک تمومم بزاری شک میکنن

اره عزیزم دقیقا من تمام روز در حال غذا دادن  به بچه ام همه از دستم کلافه می شن 

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
فوق تخصص رششدو تغذيه كودك به من شربت زينك پلاس توصيه كرد اشتها بچم بهتره

عزیزم یه مدت یکسال دکترش بهش زینک پلاس می داد بعد از ۲ سال دیگه گفت لازم نیست نده بهش چون دیگه روش جواب نمی ده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اصلا مولتي ويتامين معجزه نميكنه

فقط  كمبودا  رو جبران ميكنه

منم دخترم لاغر بود

هر چي مولتي ويتامين تو داروخانه ها بود بهش دادم

تا الان كه ٩ سالشه

هميشه هم لاغر مونده تا الان

فرم بدن ژنتيكه يعني ارثيه

ممكنه هم از بيماري يا مشكلي باشه كه اگر ازمايشاش مشكل نداشته باشه ديگه معلومه سيستم طبيعي بدنش اينه

معمولا بعد از بلوغ بدن تغيير ميكنه

تا اون موقع بي خيال شو

ولي كلا اينا رو بهش بده

سيب زميني سرخ كرده

ماكاروني

اب هويج بستني 

خامه صبحانه

شيريني 

تخم مرغ نيمرو

شير 

شير كاكائو

مغز بادوم و پسته و بادوم زميني

اگر دوس نداره اسياب كن بريز تو بستني

دلستر

واقعا نمی دونم سکوت کردن در این مورد هم جواب می ده یا نه امتحان نکردم تا حالا ولی خودش ول کن نیست که ساکت باشی ادامه نده 

عزیزم همین کار و کردم اما متاسفانه اصلا بهم اعتماد نداره و مطمینه که بهش دروغ می گم    

من مامانم به خواهرم سوپ ماهيچه ميدادهميشه هم توپول بود(توي سوپ عادي يه تيكه ماهيچه بندازوهرروزتنوع بده مثلايه بارسوپ شير يه بارقرمز)/تعدادوعده هاي غذايي رازياد كن امامقدارشوكم/بهش بستني بده امانه زياد

اصلا اصلا مولتي ويتامين معجزه نميكنه فقط  كمبودا  رو جبران ميكنه منم دخترم لا ...

عزیزم منم به همین اعتقاد دارم به نظرم یه چیز کاملا ارثی هست عکس بچگی های خودم و شوهرم و هم می بینم هیچ کدوم چاق نبودیم خیلی 

اره عزیزم اکثر این چیزا رو بهش می دم دیگه چیزی نیست که چاق کنه پسرم و من بهش ندم ولی بادوم زمینی ندادم تا حالا ترسیدم چون می گن تا ۵ سالگی خطر داره فکر کنم 

من مامانم به خواهرم سوپ ماهيچه ميدادهميشه هم توپول بود(توي سوپ عادي يه تيكه ماهيچه بندازوهرروزتنوع ب ...

عزیزم هرکار بگی کردم تا همین عید به پسرم کنار غداش هر روز سه بار سوپ ماهیچه میدادم عاشقش بود اما چون میکس می کزدم همسرم نذاشت دیگه بهش بدم گفت عدت می کنه و دیگه غذا نمی خوره اما الان هم اشتهاش خوبه 

شربت زينك پلاس هم المانيشو بگير روزي يك قاشق  مربا خوري بهش بده وقتي يه شيشش تموم شد&nbs ...

عزیزم از ۹ ماهگی تا ۲ سالگی هر روز بهش یه قاشق دادم زینک پلاس و هم ایرانی شو هم خارجی شو ولی پسرم ایرانی شو دوست داشت 

از این پودرا هم همسرم هر دو ماه یکبار می ره کلی پول می دخ می خره پسرم نمی خوره می ریزیم دور   

دنت نوشيدني هم خوبه ازين مدلاش كه ني دارن توش نشاسته  و خامه داره

این و امتحان نکردم باشه حتما امتحان می کنم ببینم می خوره ممنون 

عزیزم هرکار بگی کردم تا همین عید به پسرم کنار غداش هر روز سه بار سوپ ماهیچه میدادم عاشقش بود اما چون ...

نمي دونم والاچي بگم همسرتون يكمي اذيت ميكنن،خب ميكس نكن الان كه دندون داره فكرنمي كنم مشكلي براش پيش بياد،مي توني باقاشق ياگوشت كوب كمي نرمش كني واينكه زياددرموردكارهاونگهداري بچه به همسرت توضيح نده 

نمي دونم والاچي بگم همسرتون يكمي اذيت ميكنن،خب ميكس نكن الان كه دندون داره فكرنمي كنم مشكلي براش پيش ...

ممنون عزیزم اره واقعا تمام بچه داری من پر از استرس از برخوردهای همسرم بوده متاسفانه 

براش چند بار میکس نشده درست کردم و همین سوپ شیری که خودمون می خوریم لب نزد که نزد 

به همسرم هم توضیح نمی دم خودش حساسه و نگران که من به بچه ام نمی رسم 

ممنون عزیزم اره واقعا تمام بچه داری من پر از استرس از برخوردهای همسرم بوده متاسفانه  براش چند ...

خواهش ميكنم،تحمل كن يه كمي كه پسرتون بزرگ بشه حساسيت همسرتونم كم ميشه☺️