2777
2789
عنوان

باردارم فردا نوبت عصبی کشی دارم

758 بازدید | 36 پست

خیلی میترسم مخصوصا ک دکتر گف باید همکاری کنی احتمال میدم خیلی درد داشته باشه

از طرف دیگه نگران جنینم هستم واقعا وسط دو راهی موندم

ن میتونم دردشو تحمل کنم ن میتونم به عوارضش فکر نکنم

خواهش میکنم اگه تجربه داشتین بگید

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عصب کشی کردم اما اون زمان باردار نبودم کلا دندونم بی حس بود هیچی متوجه نشدم نمیدونم چون باردارین چقدر بی حسی بزنن

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

عصب کشی که اصلا درد نداره

قراره بی حست نکنن بخاطر بچت؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چند هفته ای الان ؟

۲۲ هفتم

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
عصب کشی که اصلا درد ندارهقراره بی حست نکنن بخاطر بچت؟

دوز بی حسی رو کم میزنن

نمیدونم بتونم تحمل کنم یان

من تجربه سنگ کلیه داشتم، از درد زمینو چنگ میزدم دکتر بهم استامینوفن داد که واقعا هیچ تاثیری هم نداشت 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

دوز بی حسی رو کم میزنننمیدونم بتونم تحمل کنم یان

دندونت درکل درد داره؟

کاش با دکترت صحبت میکردی و بهش میگفتی یکم پیش بریم اگر نتونستم دردشو طاقت بیارم ادامه ندیم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من رفته بودم دندونپزشکی یه خانومه رو اورده بودن باردار بود دکتر انقدررر دعواش کرد گفت چرا میترسی و بعد دکتره دادددد میزد میگفت ب هرکی بارداره اطرافتون بگید نترسن برای کار عصب کشی هرچی دیرتر بیان بدتره و فلان خلاصه دندون خانمع رو درست کرد طفلک انقدر خوشحال شد قبلش با گریه نشستع بود

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم