خیلی میترسم مخصوصا ک دکتر گف باید همکاری کنی احتمال میدم خیلی درد داشته باشه
از طرف دیگه نگران جنینم هستم واقعا وسط دو راهی موندم
ن میتونم دردشو تحمل کنم ن میتونم به عوارضش فکر نکنم
خواهش میکنم اگه تجربه داشتین بگید
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
عصب کشی که اصلا درد ندارهقراره بی حست نکنن بخاطر بچت؟
دوز بی حسی رو کم میزنن
نمیدونم بتونم تحمل کنم یان
من رفته بودم دندونپزشکی یه خانومه رو اورده بودن باردار بود دکتر انقدررر دعواش کرد گفت چرا میترسی و بعد دکتره دادددد میزد میگفت ب هرکی بارداره اطرافتون بگید نترسن برای کار عصب کشی هرچی دیرتر بیان بدتره و فلان خلاصه دندون خانمع رو درست کرد طفلک انقدر خوشحال شد قبلش با گریه نشستع بود
سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
نگران نباش لابد دکتر زنان و دکتر دندونپزشک در جریان کارت هستن دیگه. معمولا نامه و مشاوره میگیرن و بعد کار میکنن. عصب کشی زیاد درد نداره. گاهی همون عفونت ضررش برای بدن بیشتره.