بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوام چادر بزارم کنار.مانتو عبایی بپوشم اگر خدا کمکم کنه
چرا
چادر که بهتره حیفه کنار نزار🥺
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
مال من ساده اس مانتوم باید یه کم بلند باشه حداقل تا زانو یا یه وجب بالای زانو
منم قبلا چادر ساده داشتم همین مشکلو داشتم، ب نظرم پارچه بگیر بده خیاط بدوزه چون تو بازار چیز مناسبی پیدا نمیکنی
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
اذیت میشم.بچهام کوچیکن نمیتونم جایی برم باهاشون همش چادر دوره گردنمه یا جلوش باز میشه.چادری ک من می ...
عزیزم حسنا بگیر یا لبنانی خیلی راحته دانشجویی ام همینطور
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم