2777
2789
عنوان

خانومای چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 52 پست
اذیت میشم.بچهام کوچیکن نمیتونم جایی برم باهاشون همش چادر دوره گردنمه یا جلوش باز میشه.چادری ک من می‌ ...

آره با بچه سخته.میتونی چادر عربیهم بگیری که یه زیپ ریزم داره جلوشو با بچه راحت تره

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...

اذیت میشم.بچهام کوچیکن نمیتونم جایی برم باهاشون همش چادر دوره گردنمه یا جلوش باز میشه.چادری ک من می‌ ...

یه خاله دارم امسالته خیلی خوشگله 

تم‌ها کسی که حمایت ام کرد تو انتخاب چادرم 

یه روز  اومد گف میخوام کنار برازم‌ چادر امو‌ 

خلاصه من رفتم امامزاده‌‌زار زدم که نزار خاله ام مانتویی بشه 

برگشتم خونه بعد خاله امو‌ دیدم مانتویی شده و اینا 

کلی غصه خوردم 

بعد چند وقت  خاله ام پشیمون‌ شد و محجبه شد 🥺

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارچه بده یه خیاط خوب برات چیزی که میخوای بدوزه

خیلط خوب سراغ ندارم...هربار پارچه دادم خراب کردن متاسفانه.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
منم قبلا چادر ساده داشتم همین مشکلو داشتم، ب نظرم پارچه بگیر بده خیاط بدوزه چون تو بازار چیز مناسبی ...

اره‌واقعا  مانتو مناسب اصن نیست...نمیدونم اخرش شاید پارچه‌گرفتم دوختم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
گیره نزن از اون یکیا بزن اسمش یادم‌نیست متاسفانه

عادت کردم به گره زدن‌ روسری‌ 

اولا‌ گیره میزدما‌ الان‌ گره‌ میزنم حالا میخوام یه کم مدل بدم انگار خفه‌ میشم نمیتونم

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
چرا چادر بحرینی نمیپوشی خیلی راحت تره

تپل نشون نمیده ادمو؟؟؟

از لباس دوختنی خاطرهی زباد خوبی ندارم...هر بار دادم خیاط خراب کردن

اره باید خیاط خوب پیدا کنی

reyhana__collection

این پیج تو روبیکاست کارش خیلی عالیه هر مدلی بخوای میدوزه یه نگاهی بنداز

اره باید خیاط خوب پیدا کنیreyhana__collectionاین پیج تو روبیکاست کارش خیلی عالیه هر مدلی بخوای میدوز ...

ممنون گلم....سر میزنم بهش.