2777
2789
عنوان

خانومای چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره با بچه سخته.میتونی چادر عربیهم بگیری که یه زیپ ریزم داره جلوشو با بچه راحت تره

چادری ک میپوشم زیپ داره جلوش ولی خیلی کش میاد رو سرم شالمو عقب می‌کشه.من هیچ وقت یه چادری خوش تیپ نبودم 

یه خاله دارم امسالته خیلی خوشگله تم‌ها کسی که حمایت ام کرد تو انتخاب چادرم یه روز اومد گف میخوام کن ...

عزیزم من چند ساله چادری ام ولی بلد نیستم چادر بپوشم وقتی چادر دارم حجاب درستی ندارم یا روسریم می‌ره عقب یا جلو چادرم باز میشه با بچه واقعا اذیت میشم 

ببین مدلای چادر الان هیلی تنوع داره ..از مزون بحار سفارش بده بگو قدت کوتاهه خودشون میگن چی خوبه..جنس ...

مرسی گلم 

...سرمیزنم حتما ..

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
من چادر عربی می پوشم ، زیرش هم شومیز های شیک. اتفاقا قدم کوتاهه ۱۵۰. ولی چادر عربی از همه چادر ...

ممنون گلم

..

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158