2777
2789
عنوان

راه دور برای ازدواج

113 بازدید | 11 پست

سلام بچها وقتتون بخیر

من و پارتنرم سه ساله با هم در ارتباطیم دوتامون 25سالمونه

از شهرای متفاوت من کرمان و ایشون لرستان

خیلی خیلی سختی کشیدیم تا به اینجا رسیدیم خانوادشون تقریبا مذهبی بود و آشنایی مجازی رو نمیپذیرفتن.

الان که ایشون با خانوادشون مطرح کردن واسه ازدواج و اونا موافقت کردن من دو دل شدم که برم شهر اونا برای زندگی

اونا رسمشونه که عروس بره شهر داماد برای زندگی...

قبلش گفته بودم میام الان ترسیدم، میگه بعد اینهمه منو ول کردی وسط راه و فلان...

چیکار کنم شرایط رفتن پیش مشاور رو ندارم

لطفا اگه میشه راهنماییم کنید.

دلایل ترسم:

خانوادم وابستن بهم (خودم نه زیاد ولی میترسم بعدا برم غربت تازه خودشو نشون بده)

اینکه من نباشم اتفاقی واسه خونوادم بیوفته

اینک من مرکز استانم ایشون یکی از شهرای لرستان

قطعا پیشرفت تو شهر بزرگتر بهتره

زمان بارداری دختر 

الی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره حتما رفتنی نیست تلفنی هم میشه صحبت کرد

ولی به نظرم بشین بالا پایین کن ببین پسره و خانوادش میارزن که تو از خانوادت دور بشی یا نه یا دوری از خانوادتو تو شهر غریب تنها باشی رو میتونی تحمل کنی یا نه 

بیچاره حق داره چرا مگه اول به راه دورش فکرنکرده بودی؟بعدم بنطرم لرستان ازلحاظ اب وهوایی وطبیعت واینا خیلی زیباست به زندگیت تنوع بده نزدیک پدرومادرباشی میخوای چیکارکنی مردت پشتت باشه راه دورواینا بی معنیه

همه جا رسم همینه که عروس بره شهر داماد زندگی کنه، مگه رسم شماها این نیست؟!!!

شهر ما نه زیاد هرکسی شرایطشو داشته باشه طبق همون انجام میشه و بیشتر عرف اینه دختر شهر غریب نره