2777
2789
عنوان

کسی از دادگاه و ویا وکیل اینجا هست یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 52 پست
اهان ..من میتونم برم بانک برم بگم واریزی از اون آقا نداشته باشم..چون حساب وام هست فعلا نمیشه ببندی

میشه به بهانه ی الکی بری و حساب رو ببندی ولی نمیشه واسه نریختن اون آقا بری و ببندی  

چون اونم اظهارنامه می‌فرسته که شماره حساب جدید  بهم بده و چون عمدا رفتی مسدود کردی اینجا شما می بازی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه به بهانه ی الکی بری و حساب رو ببندی ولی نمیشه واسه نریختن اون آقا بری و ببندی چون اونم اظهارنا ...

پس انجام ندم بهتره 

اینک نمیخاد منو فقط برای مهریه و نفقه فک کنم میترسه درخاست نمیده خیلی ناراحتم میکنه...عمدا برای وام باهام ازدواج کرد 

واسه زمان خریدن میتونه بازم اعسار بزنه ولی در هر صورت مهریه رو باید بده

بزارم مهریه رو بده بعد درخاست بدم مهریه ک درهر صورت قسط بندی میشه.. بعد مهریه من نصف میشه همونم بده بره راضیم ولی موندم بخدا خستم شدم خیلیی