2777
2789
عنوان

دخترخانوما یه لحظه بیاین

182 بازدید | 18 پست

میخوام جراحی قلب دانشگاه تهران بخونم 

میدونم شاید نرسم 

ولی چون براش تلاش می‌کنم ب جای خوبی میرسم

میخوام بدونم داره؟

چ رشته ای باید بخونم؟ 

از این چیزا خیلی آگاهی ندارم، فق درس میخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بدونم رشته های مشابه رشته ای که میخوام برم دیگه چی هست‌؟

چیزی میخوایی فقط پزشکیه حالا تخصص های مختلف هست مثل چشم ، ارتوپد،زنان و.... هرچی که تو بدن هست تخصصش تو پزشکی هم هست متنوع

اقااا ی چیزی 

تو تاپیکت میپرسمممم  چون من شناسایی شدم میترسم تاپیک بزنم

نگا من رلم واسه تولدم هیچیییی نخریدددد بعد اینقد من گفتم زدم توسرش گفت بخدا پول ندارم درک کن واست جبران میکنم

امشب تولد مامانشه بش میگم چی میخری واسه مامانت

میگ هیچی پول میدم

پولم بخاد بده کم کم ۱ تومن میده

خیلی اعصابم خورد شد تازه الان مثلا داره جمع میکنه بیاد خاستگاری

من خیلییی ناراحت شدم بعد بخاطر اینکه عاف میشد قهر کردم

شما بودین ناراحت نمیشدین؟

آها یعنی جراحی قلبم جز زمینه هاش هست؟ ممنون

شما قبل همه اینها یه دفترچه آزمون کارشناسی گروه تجربی از نت دانلود کن و رشته ها رو بخون. بعدش برو تخصص های پزشکی رو بخون

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم