2777
2789
عنوان

کاربران انسان نما

427 بازدید | 51 پست

پیرو تاپیکی که گفته بودن کبوتر تو بالکن خونه لانه کرده منم گفتم برای بالکن ما هم اینجوری شده 

یه کاربر از خدا بیخبر خیلی راحت نفرین کرد قضاوت کرد 

چطور انقدر راحت میتونید نسخه دیگران بپیچید 

چقدر قساوت قلب دارید که عزیز مردم نفرین میکنید 

یکم از خدا بترسید 

دنیا دار مکافاته 

چقدر قلبم شکست امروز 😔 

این کاربر  naz_doktar_34

چراا

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

فضای مجازی همینه 

نباید جدی بگیری

تقصیر خود شخص هست این فضا جدی میگیره 

چون اینجا فقط عقده هاشون خالی میکنند و خود واقعی شون نیست 

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تخم و جوجه نداره بردار لونه شوگلم اون حیوون بلده میره جای دیگه لونه میسازه 

قصد ازارشو که نداری چاره ای نیست

ی عده زیاد فیلم بازی میکنن اینجا جدی نگیر

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

گفت خدا سر عزیزات بیاره بلایی که سرشون آوردی

چی شد مگه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یه روز یه کاربر گفت که میخوام برم پیش دعانویس، گفتم نرو گرفتار میشی، خودت با دستای خودت شیطون رو نیار تو خونه ات، واییییی نبودی چه نفرین هایی میکرد که الهی به درد من گرفتار بشی، الهی فلان بشی، اصلا چشمام سیاهی رفت از نفرینتش، من از روی دلسوزی گفتم و اشتباه کردم یه عده لیاقت دلسوزی ندارن بزار تو اشتباه خودشون بلولن و بسوزن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اگه تخم و جوجه نداره بردار لونه شوگلم اون حیوون بلده میره جای دیگه لونه میسازه قصد ازارشو که نداری چ ...

بعد همین به ظاهر دلسوزها، بمیری به چیکه آب هم دستت نمیدن😓😓

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من هیچ بلایی سر کبوتر نیوردم 

یه بالکن کوچیک دارم فصل گرمه باید میشستم وقتی آب ریختم دیدم پشت سبدی ک گذاشته بودم یه عالمه برگ و پوشال کولر اومد بیرون با ی تخم کبوتر ک دست زدم پوک بود شوهرمم گفت احتمالا سوراخ بوده پوک شده 

همین 

بعد این خانم منو نفرین کرد

ببین امروز استرسی که به من وارد کردی بی نهایت بود 

حلالت نمیکنم 

اون نفرینم به خاطر پرنده ها بود که خونشون خراب کردی 

اما الان واقعا و از ته دل نفرینت میکنم شک نکن، 

جواب استرسی که الان داری به من و بچه ام وارد میکنی رو میسپارم به خدا 

خودش جوابت بده 🤲🤲 

کسی ریپلای نکنه 

یه روز یه کاربر گفت که میخوام برم پیش دعانویس، گفتم نرو گرفتار میشی، خودت با دستای خودت شیطون رو نیا ...

واقعا اینجا ما زیادی واقعی و دلسوزیم 

کم نیستن انسان نماها