2777
2789
عنوان

چرا نمیشه تاپیکی رو پاک کرد

111 بازدید | 22 پست

قبلا ک تاپیک بود ک نی نی یار پاک میکرد الان اونم قفله و دیگ نمیشه لینک گذاشت پس چجوری پاکش کنیم 😓

خیلی مهمه ابروم وسطه 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

توی تاپیک مذکور نی نی یار رو تگ کن بگو خیلی واجبه میترسی شناسایی بشی برات پاک میکنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ب شخصیش پیام بده پاک میکنه 

نی نی یار ۱

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی تاپیک مذکور نی نی یار رو تگ کن بگو خیلی واجبه میترسی شناسایی بشی برات پاک میکنن

جدی 

خیلی ازت ممنونم کدوم نی نی یار  رو تگ کنم 

خواهش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

جدی خیلی ازت ممنونم کدوم نی نی یار رو تگ کنم

فک کنم همشون بتونن

ولی نمیدونم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم چجوری ب نی نی یار یک پیام بدم چجوری پیداش کنم عذر میخوام از استرس نمیدونم چیکار کنم

ن خواهش میکنم 

@niniyar_1  1 

امضای نی نی یار یک و بخون ک برات تگ کردم 

لینگ تاپیکت و کپی کن براش بفرست طبق اون ساعاتی ک نوشته 

امضای نی نی یار یک و بخون ک برات تگ کردم لینگ تاپیکت و کپی کن براش بفرست طبق اون ساعاتی ک نوشته

عزیزم من تپ همین تاپیک رفتم ولی چند روزه اصن همش قفله باز نمیشه 😓

@niniyar_3 ar_3  

@niniyar_5  

سلام خسته نباشین 

ممنون میشم کمک کنین تاپیکشونو پاک کنن

عزیزم من تپ همین تاپیک رفتم ولی چند روزه اصن همش قفله باز نمیشه 😓

نی نی یار تگ کردم کمک کنه خودمم نمیدونم راستش

جدی خیلی ازت ممنونم کدوم نی نی یار رو تگ کنم

تیتر تاپیک رو بگید و از این به بعد باید لینک تاپیک رو به پی وی نی نی یار حذف ارسال کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت