2777
2789

نمیدونم چرا عصبی شدم صدام رفت بالا وچرت وپرت گفتم

مثه سگگگگ پشیمونم😭هیچی بهم نگفت

بنظرتون چیکار کنم از دلش دربیارم؟

سر پول تو جیبیم عصبی شدم قرار بود برم سرکار نذاشت بعد بابا خیلی سفته بزور ازش پول میگیرم سر همین عصبی شدم چرا نذاشتی برم سرکار وپول احتیاج دارم

چرا جدیدا همش تاپیک بی احترامی به بابا رو مییبنیم

باید برم باهاش حرف بزنم فکر کنم

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش معذرت خواهی کن و سعی کن یه صحبت طولانی باهاش داشته باشی و قانعش کنی

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

یادم نمیاد به بابام بگم توو انقد ک ازش میترسم من سر بابام داد بزنم پرتم میکنه بیرون ...ولی خوبه اخلاق اینطوریه که نتونستم تا الان بهش بی احترامی کنم 

وقتی باباهاتون مهربونن قدرشونو بدونین

نمیدونم چرا تاپیکم سه بار پشت سرهم پست شدههه😭😂

😂😂نه دو سه روزه همش تاپیک بی احترامی به پدر رو میبینم

آخه یکم رابطه عاطفی من و بابام سرده 

خیلی کم حرف میزنیم

برو صورت و دستشو ببوس و بگو ببخشید به همین راحتی

اخه منطقی من حق دارم ولی بابام قانع نمیشه برم بگم ببخشید کلا کنسل میشه که راضی بشه

البته چشم برا عصبی شدنم عذر خواهی میکنم

😂😂نه دو سه روزه همش تاپیک بی احترامی به پدر رو میبینمآخه یکم رابطه عاطفی من و بابام سرده خیلی کم ح ...

سعی خودتو بهش نزدیک کنی 

باباها یجوری نشون میدن سردن ولی از درون میمیرن واسه بچهاشون خیلیا نمتونن ابراز کنن

منم بابام اینطوری بود ولی انقد خودمو لوس کردم وابراز محبت الان دوطرفه شده🥺

هرچند امشب بدجور دلشو شکستم

سعی خودتو بهش نزدیک کنی باباها یجوری نشون میدن سردن ولی از درون میمیرن واسه بچهاشون خیلیا نمتونن ابر ...

درست میگی 

مرسیواز حرف های قشنگت

باباها زیاد زنده نیستن بذار استفاده کنیم و بعدا حسرت نکشیم