2777
2789

بعد یسری از آدمای اینجا جو گیر میشن ک چرا نظر منفی دادی

خب نظر تو این بوده ک طرف خوشگله

من نظرم این بوده خوشگل نیس 

چرا خودتونو گول میزنید آخه ، ینی همه تو دنیا خوشگلن

من دماغم گندس کسی بم بگه دماغت کوچیکه واقعا مسخرس بنظرم

مگ میشه کسی ک قیافه نداره عکس بذاره بگیم آره خوشگلی وقتی نیست؟ چرا باید برعکسشو بگیم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در دیزی بازه، حیای گربه کجا رفته؟

خیلی وقتا خیلی چیزا به شعور آدم برمیگرده

شاید یکی از نظر تو قیافه نداره

دلیلی نداره بگی تو زشتی

هیچکس به اون صورت خودشو توی ترازو نمیذاره وقتی نظر میپرسه در مورد چهره‌ش نهایتا میخواد نقطه قوت و ضعف چهرشو بدونه، بازم ادب حکم میکنه خیلی کم پا جلو بذاری که از گلیمت درازتر نشه

من حق ندارم به تو بگم بد قیافه نکبت ایکبیری

هیچکس حق نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خب با این حرفا دل طرف میشکنع  مگه قیافه دست خود ادمه؟ اگر کسی گفت صادقانه بگو اونوقت من خودم کسی ببینم خوشگل نیس هیچی نمیگم بهش

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

خب نگوسکوت کن کار سختی نیستااااین حرفا فقط از یه ادم پر از کینه برمیاد خودتو گول نزن رفیق:)

خود استارتر چرا نظر خواسته؟

اگه فکر میکنه خوشگله یا زشته نظر منو تورو برا چی میخواد 

خب نگوسکوت کن کار سختی نیستااااین حرفا فقط از یه ادم پر از کینه برمیاد خودتو گول نزن رفیق:)

وقتی طرفت و‌نشناسی چه کینه یی ازش باید تو دلت باشه!!!

اینجا سایت تبادل نظره بهرحال هرکی‌نظر از دیگران میخاد باید جنبه ی نطرات منفی رو‌هم داشته باشه

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

نمیدونم چه تاپیکی رو میگی ولی من دیدم اینجا خیلی وقتا الکی به طرف میگن خوشگلی ولی نیست من دروغ نمینویسم ولی تو این موارد چیزی هم نمینویسم فقط وقتی یکی واقعا خوشگل باشه میگم ولی نباشه سکوت میکنم دلش نشکنه 

ماشالله 🌹

ادم باید انتقادپذیر باشه وخودخواه نباشه بنظرم

خیلیا نیستن

شما که انتقاد پذیرید و میفهمید این چیزارو سعی کنید مراعات کسایی که روحیشون ضعیف تره رو بکنید

کار خاصیم لازم نیس بکنیدا 

فقط سکوت کنید

وسلام

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

من فازاونایی که الکی تعریف میکنن روواقعانمیفهمم خدایی یکی زشته سکوت کنیدنیازنیست حتماالکی به به چه چه کنیدطرف دماغش اندازه درقابلمه بود یکجوری تعریف کردن که بخودم شک کردم که ایااین انجلیناجولی هست یا این کاربرکه عکسشودارم میبینم