2777
2789
عنوان

سوره ی معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 99 پست
اون بله ولی از شما دارند می پرسند نام سوره شما جواب دادید معجزه یعنی ختم قرآن کنیم

عزیزم پایین ترش گفتم 

سوره ی واقعه که برای رزق و روزی خیلی خوبه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هیچ پولی نذاشته بودید برا ماشین یهو ماشین ب اسمتون دراومد مث اون برنامه های تلوزیونی ک زنگ ...

نه عزیزم یه مدت بود سایپا و ایران خودرو هر چند وقت یه بار قرعه کشی میکردن واسه ماشین بدون اینکه مبلغی بگیرن. منم بعضی ها رو ثبتنام می کردم مثلا اگه شانسم دراومد بابام ماشینش و بفروشه پولش و بده واسهخودش که احتمال برنده شدن هم توش کم بود. فردای روزی که استغفارم تموم شد ازخودروسازی پیام اومد تو تکمیل ظرفیت برنده شدی نکته مهمش اینه مادرم یه پول ورثه ای دستش اومد که داد من این ماشین و گرفتم الان هم ماشین مال خودمه. میخوام بگم اصلا در بند خرید ماشین واسه خودم نبودم انتظار اینکه از طرف مادرم هم پول بهم برسه نداشتم

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
نه عزیزم یه مدت بود سایپا و ایران خودرو هر چند وقت یه بار قرعه کشی میکردن واسه ماشین بدون اینکه مبلغ ...

پس درواقع مفت و مجانی بود چقدم عالی . عزیزم چندتا  و تا چند روز گفتی ؟ میشه ذکرشم بگی

نه عزیزم یه مدت بود سایپا و ایران خودرو هر چند وقت یه بار قرعه کشی میکردن واسه ماشین بدون اینکه مبلغ ...

ببخشید عزیزم فقط اینجاشو متوجه نشدم مگ نگفتید هیچ پولی نمیگرفت سایپا و ایرانخودرو ، پس چرا گفتید مادرتون پول ورثه ای داد شما ماشینو خریدی ؟ من اولش فکردم کاملا رایگان ماشین به نامت شد ؟

میشه بپرسم چه ماشینی به اسمت دراومد ؟ 😍

حالا یه چیزی ام من به شما یاد بدم اساغفار ۷۰ بندی حضرت علی رو تو این سایت خیلی تعریف میکنن خواستی تایپیکاشو بخون و همینطور استغفار ۶۰ روزه امام صادق

ببخشید عزیزم فقط اینجاشو متوجه نشدم مگ نگفتید هیچ پولی نمیگرفت سایپا و ایرانخودرو ، پس چرا گفتید ماد ...

عزیزم موقع ثبت نام پولی نمیخواست منم به نیت پدرم ثبت نام می کردم اگه دراومد پدرم برداره با پول خودش. اما همین که اسمم دراومد یه پول ورثه ای به مادرم رسید مادرم حالت هدیه به من داد گفت ماشین و واسه خودت بردار در حالیکه من تو فکر خرید ماشین واسه خودم نبودم یعنی پولشو نداشتم. 

خشگلم گفتی ۲ بار . هر بار ب چ شکلی اتجام دادی و چندتا گفتی تا چندروز؟

کلا 30 هزار بار کلمه استغفرالله رو گفتم، من 5,6 روزه گفتم تقریبا روزی 5000 تا. دائم تسبیح دستم بود حالا شما میتونی روزی هزار تا بگو تو 30 روز. ولی حتما 30 هزار تا شه