2777
2789
عنوان

سوره ی معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذوستان برای جذب ثروت ختم ۳۰ هزار استغفار هم عالیه خودم ۲ بار انجام دادم بار اول دقیقا روز آخر تو قرعه کشی ماشین برنده شدم که هم پولش جورشد هم کلی سود کردم.بار دوم هم مادرم یه دفعه بهم ۴۰ ملیون پول داد گفت طلا بخر

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
ذوستان برای جذب ثروت ختم ۳۰ هزار استغفار هم عالیه خودم ۲ بار انجام دادم بار اول دقیقا روز آخر تو قرع ...

چ عالی 

تو چند روز۳۰هزار تارو فرستادی؟چند روز بعدش بهش رسیدی؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خدایا کار شوهر این بگیره به این خانم و شوهرش عمر طولانی و ثروت بی پایان بدهوهمیشه شادو خوشحال باشن د ...

ممنون عزیزم همچنین😍🙏🙏

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

چ عالی تو چند روز۳۰هزار تارو فرستادی؟چند روز بعدش بهش رسیدی؟

من دائم تسبیح دستم بود یه بار ۵ روزه تموم کردم دفعه اول دقیقا روزی که تموم شد اس ام اس برنده شدن قرعه کشی ماشین اومد.بار دوم هم چند روز بعد تمام شدن استغفار مادرم بهم پول داد در حالیکه سابقه نداشت مادرم همچین پولی بهم بده.شما هم شروع کن تقسیم بندی کن مثلا ۱۵ روزی روزی ۲هزار تا بفرست 

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
من دائم تسبیح دستم بود یه بار ۵ روزه تموم کردم دفعه اول دقیقا روزی که تموم شد اس ام اس برنده شدن قرع ...

باشه امتحان میکنم ممنون

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

برای شوهرم خیلی آدم بداخلاق و کینه ای هست

این‌چله به کانال داره تو ایتا خانواده شهید هم‌تو‌‌کانال هستن

گاهی پیامای حاجت روایی میذارن

یه بار کذاشته بودن یه خانومی همسرش نمازو‌ترک کرده بود به همین نیت مونده بود و خداروشکر همسرش نماز خون شده بود

شماهم بخونید حتما ان شاالله اثر میذاره

زیارت عاشورا آثار خیلی زیاد معنوی و مادی داره 

وقتی هم به نیابت از شهدا بخونیم چون شهدا عزیز دردانه های خدا و اهل بیت(ع) هستن هرجا اسمشون بیاد خدا و اهل بیت(ع) اونجا عنایت ویژه دارن

کانالشون اینه:  shahidonline

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
منم شنیدم امروز تو سایتازش حاجتتونو گرفتین؟

خواهر فقط بگم خیلی چله پربرکتیه خیلی 

یعنی علاوه بر حاجت روایی برکات زیادی هم داره، یکی از این برکاتش برای ما سفر کربلا بود در حین‌چله یکدفعه در طول یک روز جور شد به لطف حضرت زهرا(س)

یه کانال داره تو ایتا حاجت رواییهاشم گذاشته

Shahidonline

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
برای شوهرم خیلی آدم بداخلاق و کینه ای هست

اینو یادم رفت بگم

تو‌کانال هر روز روضه های کوتاه میذاره

اگه تونستید بعد خوندن زیارت، گوش بدید بهش که خیلی خوب میشه

ذوستان برای جذب ثروت ختم ۳۰ هزار استغفار هم عالیه خودم ۲ بار انجام دادم بار اول دقیقا روز آخر تو قرع ...

عزیزم شما هیچ پولی نذاشته بودید برا ماشین یهو ماشین ب اسمتون دراومد مث اون برنامه های تلوزیونی ک زنگ میزنن میگن برنده شدی؟

ما سوره ای به اسم معجزه نداریم

قرآن همه سوره های معجزند