2777
2789

سلام بچه ها الان دارم با چشمای پر از اشک تایپ میکنم 

من یکی رو میخواستم حدودا یکسال پیش و اینکه تو ایسنتا سعی کردم بهش نزدیک بشم و اونم کم کم ازم خوشش اومد و بهم پیشنهاد داد من بیچاره به خاطر اضطراب اجتماعی یا خجالت یا هرچی نمیتونستم برم سر قرار یا جواب گوشیشو بدم به خاطر همین موضوع چندین بار ردش کردم باز اون هی میومد سراغم میگفتم همینجوری معمولی چت کنیم ولی اون نیمخواست میگف میخوامت میخوام زنگ بزنم ببینمت ولی من بدبحت نمیتونستمممممم بقران قسم میخورم اونی که این اضطراب رو داره میفهمه چی میگم 😭😭😭😭😭

تا یکسال چت کردیم تا اینکه این سه ماه اخیر دیگ پیامی نداد … بعد انفاقی فهمیدم از تل شمارمو پاک کرده بعد من دلم خیلی تنگ شده بود امشب رفتم سراغش بهش پیام دادم فیلم فرستادم بهم گف دیگ نمیتونم باهاتون چت کنم تو رابطم منم گفتم اوکی موفق باشی چت رو دو طرفه پاک کرد 😭😭😭

دارم اتیششششش میگیرم چشمام باد کرده انقدر گریه کردم بخدا دست خودم نبود ولی امشب تصمیم گرفته بودم رابطه رو شروع کنم بگم بریم ببینیم همو ک اینجوری شد 😭😭😭😭 ولی اینستام رو داره 

پیجش هیچی از چیزای عشق و عاشقی نیست دحتراسم چک کردم کسی بیوش قلبی چیزی نبود نمیتونم بفهمم تروخدا آرومم کنید 💔💔💔💔💔💔

اینم بگم آخرین باری ک پیام داده بود بهش کفتم تو از یکی خوشت بیاد سوزنت روش گیره واویلاست دیگ ازون شب به بعد پیام نداد 

خیلی بار ها دلشو شکوندم بارها اومد سمتم خوردش کردم 

فقط به خاطر اضطرابم بود 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم حتما با کسی دیگ درست نیست بهش فک کنی عیبی نداره ایشالا بازم عاشق میشی رو خودت کارکن ب خاطر اضطرابت برپو مشاور ک بعدا ب مشکل نخوری

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
خب عزیزم حتما با کسی دیگ درست نیست بهش فک کنی عیبی نداره ایشالا بازم عاشق میشی رو خودت کارکن ب خاطر ...

خیل حالم بده دارم آنیش میگیرم کسی ک میخواست منو کنم مینواستمش قبولش نکردم الان رفت با یکی دیگ 

اضطراب اجتماعی بابت تایید نشدن داری ؟ تایید نشدن تو اجتماع ؟ حتی تایید نشدن از طرف پسر ؟

میترسم اضطراب شدید میگیرم قفل میشم 

نمیدونم چی بگم با کسی برم بیرون تا حالا با مسی قرار نذاشتم