2777
2789
عنوان

بالاخر انتظارها به پایان رسید

369 بازدید | 26 پست

تو تاپیک قبلیم خیانت دوست دخترم رو تعریف کردم

پس فردا تولدشه😑

این ماه چه زود گذشت

سوپرایزم رو اون روز تقدیمش میکنم😤

دارم براش

کـــــاربر آقـــا هســـــتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب🚶‍♀️🚶‍♀️

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

یه بی حوصله لایک کنه

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

خاک تو سر دختره کنن بعضی دخترا واقعا لیاقت ندارن 

من اگه یکی اینجوری بهم محبت میکرد و توجه رو سرم میزاشتمش .ولی متاسفانه هر چی آدم سو استفاده گره میاد سمت من

به نظرم باهاش قرار بزار با همون خط فیکه .بعد روز تولدش برو سر قرار .منتها یه جا مخفی شو که نبینتت بعد که مطمئن شدی اومده سر قرار یهو جلوش ظاهر بشو .براش کف بزن مث تو این فیلما  

خاک تو سر دختره کنن بعضی دخترا واقعا لیاقت ندارن من اگه یکی اینجوری بهم محبت میکرد و توجه رو سرم میز ...

من به جای دختره استرس گرفتم😂😑

•وَدَویداُفتاد،اَمابُلَندشُد،بایَدمی رِسید!🤍•

بلایکید

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
میخوای چیکارکنی؟!😑

دعوا نمیگیرم باهاش صحبت میکنم دستشو رو میکنم اسکرین شات ها رو که پیام داده بود رو نشونش میدم و ... و در پایان میذارم جلوی در کنار آشغالای دیگه آشغالی بیاد ببرتش.جای آشغال کنار آشغالای دیگست

کـــــاربر آقـــا هســـــتم