2777
2789
عنوان

تا حالا گشت وکمیته بهتون گیر داده؟

3495 بازدید | 116 پست

ما بعد از عقدمون رفته بودیم شمال ،یه جورایی ماه عسل، رفتیم لب ساحل میخاستیم عکس بگیریم حالا موهای شوهر منم ک وزوزی ،اون موقع خیلی ب هم ریخته شده بود  

منم شونه کوچیک تو کیفم داشتم بر داشتم موهاشو شونه زدم یه بوس کوچولو هم زدم روی گونه اش، البته حواسم بود کسی نبینه

اون دورو ورا چند تا جوون بودن ک با سگشون اب تنی میکردن تو اب مایو و شرت پوشیده بودن فقط

یه خانواده هم بودن ک خیییلی زناشون از لحاظ حجاب باز و اوپن بودن فکرمیکردم هیچکس حواسش نیس  

بعد از گرفتن چند تا عکس دیدم یه موتوری اومده روی صخره بالای سرموم اشاره میکنه ب شوهرم ک بیا بالا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زییییاااااد .. اخریا دیگه تکراری شده بود قلقش دستم اومده بود زود در میرفتم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من و دختر خاله ام اصفهان بودیم

بهمون گیر دادن

ولی خدایششش با برخورد خیلی خوب

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
بله خَيلي كسي هست كه برخورد نداشته بوده باشه با اينا؟!

دل شما ک خیلی پره .. یادمه یبار دیگم بحثش بود حسابی ازشون شکار بودین

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بعدش شوهرم رفت ببینه جی میگن منم وسایلمونو جمع کردم رفتم بالا دیدم شوهرم رنگش قرمزززز شده و داره حرص میخوره و یه چیزی میگن با اون موتوریا ب همدیگه  دوتا بودن

رفتم جلو دیدم موتوریه ب شوهرم میگه مهریه ات چقدره؟  

شوهرمم میگف مهریه من یا زنم    

من خندم گرفته بود حالا