2777
2789
عنوان

مشکل من و بستنی دسر برای مهمون

1247 بازدید | 35 پست

من چن روز دگ مهمون رودربایسی دار دارم. میخام بعد شام بستنی بدم. زشته بعد شام برم بستنی بکشم و تزیین کنم (واسه ۸نفر). چیکار کنم ب نظرتون؟

نمیدونم ولی من بعد شام دارم خفه میشم نمیتونم بستنی بخورم😂

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

يه دسر تو ظرف بزرگ درست كني بهتر و راحترره... هشت تااا بچيني تا اب نشده تزيين وتعارف وبعد شام خيليا هم ناز ميكنن نميخورن ولي من باشم با كله ميخروم😂ولي خب دسر بدرست هر كي هر چقدر دوس داره بخوره يه دسر شكلاتي با يه تزيين خوشكل

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

دسر 

تیرامیسو

پودینگ شکلاتی

پاناکوتا

کرم وانیل

کرم باواریا

کرم کارامل

اینا همه شیرینه و گزینه های مناسبه دسر هست. شیرینیه ژله خیلی خوش خوراک نیست به نظرم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بستنی اسکوپ زدن خیلی زمانبر نیستاااا

روشم که سس شکلات اماده بخر بریز

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد