2777
2789
عنوان

مشکل من و بستنی دسر برای مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 35 پست

پودینگ شکلاتی پودر امادشو بگیر از محصولات دکتر اتکر. طعم خوبی داره فقط باید شیر قاطیش کنی کاری نداره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژله ینی؟ خونه یکیشون ک رفتیم ژله خورده شیشه داشتن

نه عزيزم ژله خيلييي ديگه همه جاييه تو گوگل دستور دسر شكلاتي شف طيبه رو پيدا كن تو ده مين اماده ميشه كلي هم خوشمزه اس... شيروخامه صبحانه وپودر ژلاتينو همه اينارو قاطي ميكني بريز تو يه ظرف پيركس با قاشق وپيش دستي روميز همونجا اخراي شام بزار رو ميز نخاستي بيست دقه بعدش ببر... 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

کرم کارامل هم تو نت سرچ کن درست کردنش سادست. پودر آماده هم مارک دراژه بگیر مارکای دیگش بدمزست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بستنی اسکوپ زدن خیلی زمانبر نیستاااا روشم که سس شکلات اماده بخر بریز

خوب ک فکر میکنم حق باشماست زمانی نمیخاد

ولی دیدی تا میری تو آشپزخونه میگن ن بیا بشین ما ک نمیخوریم نیار؟ بعد ی جور بدیه نمیدونی تعارف میکنن یا واقعا نمیخان

خوب ک فکر میکنم حق باشماست زمانی نمیخاد ولی دیدی تا میری تو آشپزخونه میگن ن بیا بشین ما ک نمیخوریم ...

بستنی اگر گرفتی سنتی بگیر که دیر وا بره

بستنی خوریاتم یه ربع قبل بذار فریزر که خنک باشن

اسکوپتم بذار تو یه کاسه ابجوش که تند تند بتونی اسکوپ بزنی و جدا کنی

نفری 3تا توپ

روشم میتونی یه پیس اسپری خامه بزنی کمی سس شکلات و یه خورده چیپس شکلات و یا ترافل رنگی

یه چتر هم میتونی بذاری روش اگر داشتی

ولی در کل تیرامیسو درست کنی بهتره

دو تا ظرف میذاری سر میز هر کس اندازه خوراکش ورمیداره

حیف و میل نمیشه

درست کردنشم مثل باواریا و کرم کارامل نکته خاصی نداره چون قالب زدن نمیخواد

اگر بیسکوییت تیرامیسو هم پیدا نکردی میتونی از پتی بور استفاده کنی و یا کیک رو با چاقو نازک ببری! البته من خودم کیک رو پیشنهاد میدم به جای پتی بور.