2777
2789
عنوان

شما بگین تقصیر کیه

67 بازدید | 14 پست

من و مامانم خیلی باهم مشکل داریم 

مامانمم مدام یه مشکل و دردسر و عصاب خوردی ای درست میکنه واسم و هم با من هم با شوهرم مشکل داره

راه دورم و دو سه روزیه اومدم خونه پدرو مادرم 

امروز داشتم ازش آدرس مغازه یکی از فامیلامونو می پرسیدم یهو خیلی ناگهانی و بی دلیل گفت تو افسارتو دادی دست شوعرت و هرچی اون بگه گوش میکنی و بلانسبت شما خر شدی و اون می تازونه بهت 

خیلی حرفای دیگه ایم گفت ک از حوصلتون خارجه گفتنش 

منم گفتم اصلا اینطور نیست و داری اشتباه میکنی 

بیخود با این حرفای خاله زنکی خودتو مدیون شوهرم نکن حالا از اون موقع تاحالا لج کرده و رسما منو با کارا و حرفاش به توپ بسته 

بعدازظهر هم ک رسما منو از خونه پرت کرد بیرون یعنی بعدازظهر پاشد اسنپ گرفت گفت برو خونه خالت 

منم ناراحت شدم گفتمش لازم نیست تو برامن اسنپ بگیری خودم بلدم بگیرم 

از اون موقع میگه پول من نجسه و خدا لعنتت کنه که اولین نفر تو و شوهرت جواب دادن رو تو این خونه مد کردین 

حالا بگین من چیکارکنم؟!

میخوام از خونشون برم خونه مادرشوهرم اینا بتظرتون کار درستیه؟!

نرو خونه مادرشوهرت. خوب نیست از خانواده خودت پناه ببری به خونه ی مادرشوهر. تو این موقعیت بودم. خونه ی هرکی میتونی برو فقط مادرشوهر نه. بخدا که هر مدل فامیل آدم بهتر از اینه که آدم با غم بره خونه ی مادرشوهر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو خونه مادرشوهرت. خوب نیست از خانواده خودت پناه ببری به خونه ی مادرشوهر. تو این موقعیت بودم. خونه ...

همه ی فامیلم طرف مادرم هستن متاسفانه برم هرجایی میخوان بشینن نصیحتم کنن ک تو کوچیک تری و اون مادرته باید تحمل کنی 

قصد داشتی چند روز بمونی؟برگرد خونه خودت

یه هفته میخواستم بمونم اینجا ک دیدن فامیل و دوستام برم ولی به شوهرم میخوام بگم فردا بیاد دنبالم یه روزم خونه مادر اون باشیم و برگردیم بعدش خونه خودمون 

برو خونه. ی خودتون. خوار شدن پیش خانواده ی شوهر بدتر از هرچیزی هست.

من اصلا به خانواده شوهرم بابت هیچ کدوم از کارام توضیح نمیدم 

فردا هم اگه برم میگم اومدم یه سر بزنم بهتون 

بمون تحمل کن دوسه روزه میخوای مادرشوهرت سرت سوار شه ...هی بروت بیاره

مامانم رسما منو انداخت بیرون 

خیلی ناراحت شدم 

مدتهاست همچین رفتاری میکنه باهام دیگه از تحملم خارج شده تاحالا هم فقط احترامشو نگه داشتم که چیزی نگفتم بهش

به وجدان خودت رجوع کن اگر واقعا مقصر نیستی و اون خانم این کارا رو انجام میده من جای شما باشم میرم خو ...

بخدا که وجدانم راحته چون تاحالا مامانم هرچی گفته من جوابشو ندادم 

منتها امروز دیگه چون رسما منو از خونش بیرون کرد خیلی ناراحت شدم 

یه هفته میخواستم بمونم اینجا ک دیدن فامیل و دوستام برم ولی به شوهرم میخوام بگم فردا بیاد دنبالم یه ر ...

یادت باشه از این م‌ضوع چیزی بروز ندی

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه