2777
2789

مامانم طبق گفته چشم پزشک آب مروارید داره و گفتن بعد چندماه نیاز به جراحی پیدا میکنه

حالا دوست مامانم یه ویدیو نشونش داده از یه طبیب سنی به اسم آقای زارعی که میگه مقدار مساوی از آب پیاز قرمز و آب لیموی تازه رو ترکیب کنید و تو چشم بچکونید یه هفته انجام بدید درمان میشه...ما هم امشب انجام دادیم اولش خیلی سوزوند ولی یه دقیقه نشد که اون سوزش رفع شد. من میگم ممکنه ضرر داشته باشه ادامه ندیم ولی مامانم میگه نمیخوام جراحی کنم عوارض داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزن گوگل باز راجبش بخووون یهووو خدای نکرده طوری دیگه نشه🤦🏻‍♀️

خوب تو گوگل طب سنتی نوشته همینو

ولی پزشکا که قبول ندارن

من چکار کنم مامانم میگه یه هفته اس دیگه انجام بدیم هیچی نمیشه

من ولی میترسم

عمل با دکتر خوب و تو یه بیمارستان خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد. دو نفر میشناسم بالای هفتاد سال عمل ک ...

دوست مامانم عمل کرده اونم پیش یه پزشک خوب و میگه تو نور نمیتونم راه برم شبا چشام میخاره نمیتونم کارای قبلی مثل بافتنی انجام بدم چشام میسوزه و...

اینا رو شنیده میگه عمل نمیکنم..

دعا کنید لطفاااااا این یه هفته سلامت بگذره من که حریفش نمیشم میترسم آبلیمو رو چشماش اثر بد بذاره بهرحال اسیدی هست دیگه

اهان حالا امید ب خدا

فداتشم دعامون کن این یه هفته بگذره ایرادی به چشماش وارد نشه....بعدش وقت میگیرم میریم دکتر معاینه کنه چشاشو..اگه واقعا موثر بود میام اینجا میگم 

فداتشم دعامون کن این یه هفته بگذره ایرادی به چشماش وارد نشه....بعدش وقت میگیرم میریم دکتر معاینه کنه ...

انشاالله 

اتفاقا مامان منم اب مروارید داره 

دکتر گفت هنوز نرسیده و چند ماه دیگه  میرسه بیا برا جراحی

انشاالله اتفاقا مامان منم اب مروارید داره دکتر گفت هنوز نرسیده و چند ماه دیگه میرسه بیا برا جراحی

انشاالله سلامت باشن و اگه عمل کردن عوارض نداشته باشن انشاالله

منم اوایل مهر میریم یه دکتر دیگه که خیلی تعریفشو میکنن...اگه بگه آب مروارید رفع شده یا نه اگه بگه بدتر شده هم میام بهتون خبر میدم اینجا. انشاالله که مامان شما مسیر درستو برن برای چشمای نازنینشون

دوست مامانم عمل کرده اونم پیش یه پزشک خوب و میگه تو نور نمیتونم راه برم شبا چشام میخاره نمیتونم کارا ...

ببین هر عملی عوارض خودشو داره

همین سزارین که برای به دنیا آوردن بچه است خیلی سخته 

بعضی ها میگن تا سال ها بعد عمل جای بخیه تیر می‌کشه یا موقع بلند کردن وسیله سنگین دردشون میگیره 

حتی فرضا این چیزا باشه بازم بهتره از از دست دادن بینایی 

مادرتون نباید سنش خیلی زیاد باشه این حرف ها و افکار قدیمی چیه اخه

بهش دلگرمی بدید بگید هیچ اتفاق بدی نمیفته