2777
2789

سلام چند سال جدا شدم کنار مادر بزرگ زندگی میکردم خونه پدرم نمی‌رفتم چون زن بابا داشتم دلم نخواست برم زیادم رو نمی‌داد پدرمم مریض بود ،الان پدرم فوت کرد یه ساله من چند وقت رفتم خونه پدرم چون دیگه نتونستم کنار مادر بزرگ باشم ولی خواهرم میگه باید بدیم اجاره خونرو حتی گفت سهممون باید ببخشیم به برادرمون چون نصف پول خرید خونرو زمان قدیم داداشمون داده،جر و بحث کردیم گفتم من بی سرپرستم تا تکلیف من معلوم نشده نباید اجاره بدید گفت کلید میزنم خونرو و منو مجبور میکنه خونه مادر بزرگم برم دلم نمیخواد خیلی گیره میده اذیت میکنه ،دلم میخواد خونه پدرم باشم آرامش داشته باشم داداشم فعلا یه شهر دور برا کار نمیاد ،راهنماییم کنید خودمونم مشهد هستیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با داداشت صحبت کن

اگر به پول نیاز نداشته باشه و مهربون باشه میزاره بمونی سعی کن تحت تاثیر قرار بديش

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

برا نصف پول ساخت باید از مراجع بپرسید

فکر نکنم سهم الارث شما همه اش بره

حالا چرا اجاره بدین

خواهرت کجا میره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

وقتی خودتون میگید نصف پول رو برادرتون داده پس باید بهش برگردونین،ولی ب نظرم بهتره با برادر تون مشورت کنین ببین اونم راضی ب فروش یا اجاره هست،یا اینکه میتونین خونه رو خودتون اجاره کنین

عزیزم اگر بذارن بمونید لطفشونه، وگرنه هم نمیشه شاکی باشی ارث حق قانونیه همه است. بهتر بود پدرت قبل فوت وصیت میکرد تا مجردی خونه رو نگه دارن. در شرایط فعلی با برادرت صحبت کن اگر میتونه کمکت کنه با سهم خودت و اون جایی اجاره کنی. اگرم نه که برو پیش مادربزرگ چاره ای نیست

برا نصف پول ساخت باید از مراجع بپرسیدفکر نکنم سهم الارث شما همه اش برهحالا چرا اجاره بدینخواهرت کجا ...

نه اصلا توی تقسیم ارث قسمت هوایی خونه حساب نمیشه 

اگه فقط پول زمین داده

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

نه عزیزم شرایط شما فرق داره شما سهم خودتو بگیر حتما فردا روز احتیاج به پول داشتی اولین کسی که جوابت میکنه همین خواهر و برادرن

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

اگر میخواید دین برادرتون گردنتون نباشه یک سومش رو برای پولی ک داده کنار بزارید بقیش رو ب نسبت بسن وراث تقسیم کنید هرکی میخواد ببخشه سهم خودشو ببخصه دوفردای دیگه مادر بزرگت زبونم لال فوت شه کی تورو قبول میکنه اخه بفکر اینده باش ب خواهرتم بگو نخود هر آشی نشو احتمالش هست زن پدر برای مهریه خونرو مصادره کنه