2777
2789
عنوان

همسر نحت فرمان خواهر و به شدت منت گذار و خسیس و کینه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 10131 بازدید | 248 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نباید ب زنش بده؟چرا اینقدر عجیبه شوهرم همشو میده من بابامم همینطوره برادرامم همینن

نمیدونم. به من که چیزی نمیده. خرج خونه میده ولی برای خودم نه. یعنی به جز خرج خونه برای خودتون پول میدن؟ هر ماه؟ نمیپرسن برای چی میخای؟ به من گفت نرو سرکار هرماه یک میلیون و پونصد واسه خودت میدم ولی نداد همش میگه میدم ندارم. 

مگه نباید ب زنش بده؟چرا اینقدر عجیبه شوهرم همشو میده من بابامم همینطوره برادرامم همینن

یعنی همسرتون هرچی حقوق میگیره میده به شما؟ میتونید چیزی برای خودتون پس انداز کنید؟ منظورم به غیر از خرج خوراک خونه اس. 

یعنی همسرتون هرچی حقوق میگیره میده به شما؟ میتونید چیزی برای خودتون پس انداز کنید؟ منظورم به غیر از ...

اره 

میگه هر کار میخوای بکن 

ک متاسفانه من تو مسائل مالی زیرک نیستم کاش خودش گردن بگیره

نمیدونم. به من که چیزی نمیده. خرج خونه میده ولی برای خودم نه. یعنی به جز خرج خونه برای خودتون پول می ...

کلا سمت ما اهل حساب کتاب نیستن بخاطر همین شهرمون پیشرفت نمیکنه هردمبیل زندگی می‌کنیم مثلا بریم دکتر اگه ویزیت زیاد بگیرن اهل گله شکایت نیستیم 

کلا سمت ما اهل حساب کتاب نیستن بخاطر همین شهرمون پیشرفت نمیکنه هردمبیل زندگی می‌کنیم مثلا بریم دکتر ...

خب این اشتباهه. البته منم خیلی حساب کتاب نمیکنم. نمیخام همه چیز رو به عهده بگیرم خودمم میدونم