2777
2789
عنوان

مامانم رفت پیش داداشم صندلی جلو نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 89 پست
اره مهم نیست.بنظرم اونایی ک براشون مهمه یه کمبودی دارن تو زندگی

دوست عزیز نظرتو بدون توهینم میتونی بگی 😐

اگه اینطوره شما هم ضعیفی که جرعت نداری پیش شوهرت بشینی 😐

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما سخت نگیر اگه عقد هستن که بهتره مادرتون جلو بشینه زشته پشت عروس تون به مادرتون باشه بعد عروسی هم ...

نه معذب نیستم

مادر همسر من پزشکه روز اول کلی اصرار کردم بشینه جلو 

گفت جای زن پیش شوهرشه

خیلی چیزها ازش یاد گرفتم که کاش مادرم بهم یاد می‌داد.

مثل اینکه احترام هر کس دست خودشه

😂😂😂😂چقد تو منی و من توام😆

😍😃😎😎😎

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

این کار رو با منم کرد و زندگی منم به هم زد.من الان مجدد ازدواج کرد و همه چیز تموم شد ولی دارم به این ...

من متوجه شدم شما اصلا منظورت فقط یه مورد جلو نشستن مادرت نیست 

ایشون خودخواهانه میخواد یه سری چیزها را برای خودش حفظ کنه 

انشالله که برادرت دهن بین و به حرف مادرت نباشه 

اگه رفتارهای مادرت ادامه دار بود عروستون را آگاه کن که به خاطر این موارد تو زندگی خودش تلخی نندازه 

ما یه خانم داشتیم دقیقا بخاطر دخالت در ریزترین کارها دوتا دخترش طلاق گرفتن 

مادرتون عوض نمیشه شما باید نادیده بگیرید

میگمت اصلا برام مهم نی اون مادره و حق داره حتی اگر هم چیزی نمفت واقعا مهم نیست بعضیا نمیدونم چی تو ف ...

اینجا هم که عروس چیزی نگفته

خواهر شوهر عروس از حرکت مادرش که مادرشوهر عروس بوده 

دلگیر شده

ولی به نظرم حق با استاتره

همین دلخوری کوچیکا یهو بزرگ میشن

سر باز میکنن

کاش مادرشون اجازه میداد ببینه عروس برخوردش چطوریه

شاید تعارفش میکرد

اونوقت جلو می‌نشست 

تعارفم نمی‌کرد 

دوستم نداشت پشت بشینه با ماشین دخترش می‌رفت 

یا یه ماشین دیگه

ما به عنوان یک مادر باید بدونیم از یه جایی به بعد بچه هامون به همسراشون تعلق دارن

و از خوشی شون خوشحال باشیم 

من متوجه شدم شما اصلا منظورت فقط یه مورد جلو نشستن مادرت نیست ایشون خودخواهانه میخواد یه سری چیزها ر ...

من کلا عادت کردم که تاپیک زدن اینجا یعنی خودت رو سیبل قرار بدی و هر کس بهت هر چی می‌خواد بگه و عمدتا هم باهات مخالفن.

اگر من خواهرشوهری بودم که تاپیک میزدم مادرم رفته عقب نشسته و بهش بی احترامی شده کامنت ها دقیقاااا برعکس بود.

من دیوانه نیستم که با مادرم بجنگم بخاطر دختری که چند وقته تازه وارد خانواده شده.

اما می‌دونم آخر این رفتارها قراره چی بشه.

ممنون که درک کردید❤️

بزرگترم باید حد خودشو نگهداره

چه زندگی‌ها که بخاطر احترام الکی به بزرگترها بهم نریخته،خودم عروسی بودم که با این چیزها مشکلی نداشته و ندارم تا جاییکه مادر همسرم با وقاحت ازش میخاد برای خواب بره خونشون

متاسفانه مادر فک میکنه چون پسر رو بزرگ کرده حقشه براهمه چیز زندگی پسرش تصمیم بگیره و مادرایی که محبت کافی از همسر نمیگیرن بیشتر عقده دارن .مثل مادرشوهر من که شوهر من داره جای خالی پدرشو برا مادرش پر میکنهو فراموشکرده تعهدی در قبال من داره که خیلی سنگینه.تو قع دار۶ هرجا میریم کنار دست پسرش بشینه به من اخم و تخم کنه و دعوا برامون درست کنه و ماهم احترامس رو نگه داریم.من بیشتر از همسر خودم حالم بهم میخوره که هیچ وقت نتونس تعادل برقرار کنه و مستق بشه از خانوادش

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

خانمها من دیگه شارژم ندارم

شارژ خودمم تموم شده خوابم میاد

همه دارن نظرشون رو روی یه باری مادر شوهر باشه 

کنار پسرش بشینه نظر میدن

ومیگن چه عیبی داره

ولی مورد من سراغ دارم

مادر شوهر و عروس نزدیک هم ان

از ماه عسل تا ماه زجر تا دم مرگ(پونزده سال از عمر ازدواج پسر میگذره)

همه جا باهم میرن

مادره جلو میشینه

عزا 

عروسی

مسافرت 

خانم عقب

الانم که با بچه هاش عقب میشینه

دیگه چه احترام به بزرگتری

خود اون عروس مگه هیچ احترام و شأن و شخصیتی نداره

توی همون فامیل خودش

دلش نمیخاد کنار همسرش بشینه

خانمها من دیگه شارژم ندارمشارژ خودمم تموم شده خوابم میادهمه دارن نظرشون رو روی یه باری مادر شوهر باش ...

دقیقا شرایط زندگی من رو گفتید.مادرشوهری که بارها توطئه کرد برا عروسش علنا تو ختم شوهرش به عروسهاش میگه من راضی نبودم پسرام زن بگیرن با دختر خودش نمیتونه بسازه رو من سالیان سال تحمل کردم.قبل دیدن این تاپیک داشتم که فک میکردم با ۳۵ سال  سن اندازه ۷۰سال پیر شدم.خدا لعنت کنه بد ذات مریض رو

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

خانمها من دیگه شارژم ندارمشارژ خودمم تموم شده خوابم میادهمه دارن نظرشون رو روی یه باری مادر شوهر باش ...

پسرش 13سالشه

باشه وقتی دامادش کرد همه اش جلوی ماشین پسرش بشینه

پدرم میگه پنج سالم بود رفتم خونه داییم

داییم قد بلند بود تمام قد بلند شد و استاد

پدرم میگه مادرم به داییم گفت بشین برادر

این بچه است

داییم گفت من باید پیش پاش بلند شم

تا این بچه یاد بگیره پیش پای بزرگترش بلند شه

من احترام نزارم از کجا یاد بگیره

با احترام به نظر همه تون

خصوصا اونایی که گفتن احترام بزرگتر باید حفظ شه

عرض کنم احترام دو جانبه است