2777
2789
عنوان

مامانم رفت پیش داداشم صندلی جلو نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 89 پست
من کلا عادت کردم که تاپیک زدن اینجا یعنی خودت رو سیبل قرار بدی و هر کس بهت هر چی می‌خواد بگه و عمدتا ...

شما الان مثل یه روان شناس شدی که کارهای آسیب زای مادرتون را زودتر از اینکه آسیب‌ش معلوم بشه تشخیص دادید 

یه موضوع دیگه هم هست تو زندگی شما مادرت حداقل شوهرتو رقیب خودش نمیدیده ولی الان عروستون را رقیب خودشم میبینه 

اگه برادرت مثل شما منطقی و حواس جمع هست میتونه شرایط را مدیریت کنه تا عروسی کنند که نفوذ مادرتون کمتر بشه 

من کلا عادت کردم که تاپیک زدن اینجا یعنی خودت رو سیبل قرار بدی و هر کس بهت هر چی می‌خواد بگه و عمدتا ...

دقیقا اگه می‌گفتید عروس چه پر  رو بود

مادرم پشت نشست

دیگه همه مدافع تازه عروسو

ارزوهاشو

عاشقیش و دلدادگیش میشدن

چه بسا میگفتن مادرت اصلا چرا پشت نشسته 

شاید زن و شوهر حرفی شوخی چیزی باهم داشتن

مادرت مزاحم شده

بعدم اون سری از بچه ها که میگن داداشت باید مدیریت کنه راست میگن

تهش شما خواهر شوهری

از چشم مادرتم می افتی برای عروسم خواهر شوهری 

بی خیال باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام تعریف دارهاین چه وقتی یکی داره می‌ره سوار ماشین بشه یه زن ۶۰ ساله خودش رو پرت کنه جلو بشینه،ا ...

پرت کنه ؟

والا ما دخترا همین طور عروسامون همیشه به نشونه احترام خودمون میریم عقب میشینیم.

هنوز زن نگرفتی بفهمی ...بعضی چیزا به بزرگ تر نیستبه شعور و فرهنگه عزیزممادر من در چنین موقعیتی به خ ...

چقدر شما باشعورین چند جا دیدمتون همیشه حرف حق میزنین

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  

خوش به حال عروستون که همچین خواهرشوهری داره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

کسگم همیشه مث چی ب جون هم میپرین تو سروکله هم میزنین نوبت ماشینو مادرشوهر میشه دوسدارین کنارشوهرتون باشیییییییین😄

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
یک بار چیزی نمیگه دو بار چیزی نمیگه سری های بعدی قطعا حرف میزنهمن دخالتی نمی‌کنم ولی رفتارهای مادرم ...

کدوم سهر زندگی میکنید؟ والا کار شما زشتتره که اینجوری دخالت میکنید و مامانتونو تحریک میکنید که بد بشه با عروستون. خاله منم اینکارارو میکرد اخرش زنداییم گند رد به کل خاندانمون. مادر وقتی یبار باهاشون هم مسیره باید جلو بشینه چون بزرگتره عروستونم این درک کرده شما کاسه داعتر از اش شدی

خدایی اینایی ک میگن ما باید جلو بشینیم

خودتون پسر ندارین؟

ادم بچش جیگرشه ها

مادر شوهر مهربون باشه من مشکل نمیبینم بیاد بالاخره مامانشه به شرطی ک نخواد منو اذیت کنه

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

برای من مهم نیست مادرشوهر بخواد عقب بشینه هم میگم بشینه جلو برای مامانم هم تعارف می کنم جلو بشینه پدر شوهر و بابام هم که کلا جاشون جلو هست اگه قرار باشه جایی ببریمشون اصلا غیر این فکر هم نمی کنم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

من اصلا اینو در‌ک نمیکنم که همسر حتما حتما باید بشینه جلو 

چ فرقی داره مگه؟

من حتی اگر یه مسیر ۱۰ ساعته هم مادر همسرم همراهم باشه عمرا برم جلو بشینم احترام بزرگتر خیلی واجبه

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

این کار رو با منم کرد و زندگی منم به هم زد.من الان مجدد ازدواج کرد و همه چیز تموم شد ولی دارم به این ...

شما حسرت زندگی قبلیتون میخورید یعنی دوست داشتید اون زندگی حفظ میکردید؟

یعنی چون مادرتون دخالت کرده نتونستید زندگی کنید

شما حسرت زندگی قبلیتون میخورید یعنی دوست داشتید اون زندگی حفظ میکردید؟یعنی چون مادرتون دخالت کرده نت ...

حسرت نمی‌خورم سال‌ها ازش گذشته و منم زندگی جدیدی رو شروع کردم.

خوب یا بد تموم شد.

بله،کدوم آدمی دوست داره زندگی مشترکش رو به راحتی تموم کنه؟

شاید اگر رفتارهای مادرم نبود می‌تونستم حفظش کنم...

تا حد زیادی اونموقع که سنم کمتر بود تحت تأثیر مامانم بودم و می‌بینم که برادرمم همینه.