2777
2789
عنوان

مامانم رفت پیش داداشم صندلی جلو نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 89 پست
دقیقا😄😄من کار زشت وبی فرهنگی نمیدونم اینواتفاقا ی نوع احترامه ک بزرگتر بره جلوحالا زن وشوهر این هم ...

آره واقعا همینطوره 

مثلا من و شوهرم ۲۱ ساله با همیم 

شب و روز مسافرت تفریح گردش ...حالا یه بار مامانش بشینه کنار پسرش مگه چی میشه ؟

واقعا چه اهمیتی داره کی جلو بشینه ؟؟؟جلو چه خبره؟؟؟اصلا این مسایلو درک نمیکنم واقعا...🙄جلو خبیریه؟؟ ...

پس اگر فرقی نمی‌کنه 

مادرم میرفت عقب.

نه اینکه وقتی هفته‌ی اول عقد برای اولین بار جایی رفتن خودش رو به حالت شیرجه پرت کنه صندلی جلو.

این رفتار نه تنها اسمش احترام نیست به نظرم خودش رو هم کوچیک کرد.

اگر بهش تعارف کردن خب چرا که نه می‌رفت جلو با عزت و احترام و رضایت هر دو طرف 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام تعریف دارهاین چه وقتی یکی داره می‌ره سوار ماشین بشه یه زن ۶۰ ساله خودش رو پرت کنه جلو بشینه،ا ...

کاری ب مادرت ندارم

ولی واقعا ی مسئله ی خیلی ریز رو چرا تبدیل میکنین ب ی دغدغه ی خیلی بزرگ برا خودتون😂

وای دقیقااااااا😂

متاهلم هستمااا خودم وقتی مادرشوهرم باشه میگم میشه جلو بشینین هی میگه نه منم هی میگم نههههه زشته پشتم ب شما باشههههه موذب میششششم بعد قبول میکنه میره جلو با پسرششروع ب حرف زدن میکنه منم تا جون دارم لش میکنم و بازی می‌کنم😂

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

پس اگر فرقی نمی‌کنه مادرم میرفت عقب.نه اینکه وقتی هفته‌ی اول عقد برای اولین بار جایی رفتن خودش رو به ...

شما خیلی داری مساله رو بزرگ میکنید ..زندگی خودش سخته دیگه سخت ترش نکنید بابا...

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
کاری ب مادرت ندارمولی واقعا ی مسئله ی خیلی ریز رو چرا تبدیل میکنین ب ی دغدغه ی خیلی بزرگ برا خودتون� ...

چون توی زندگی مشترک قبلیم دقیقا همین رفتارهای ریز مادرم باعث اختلاف های بزرگی شد عزیزم.

چقدر مسخره 😕 یعنی واقعا کسی هست برای این چیزا حرص بخوره چرا من اینجور نیستم خدارحمت کنه مادرشوهرمو ...

خب خودت میگی خودت میشوندیش

مطمئن باش ایشونم محلت نمیداد

جلو مینشست تا بعد مرگشم ناراحت می‌بودی 

اینجا بحث اصرار نیستیه چیز خیلی طبیعی و معموله که زن باید جلو و پیش شوهرش بشینه.نه کسی اصرار کرد و ن ...

آخ من امروز چقدر حرص خوردم ما عاشورا میریم سر خاک روستا هواهم خیلی گرم دخترم سرخاک تو بغلم خوابش برد.اینقدر این زن بیشعوره نگفت تو جلو بشین بچه گرما زده نشه وسط راه دخترم از گرما حالش بد شد چند بار پیاده شدم دست و صورتشو خنک کردم .از مادره بیشعور تر شوهر احمقمه که من و دوتا بچم پشت نشستیم اصرار میکنه خواهرش و شوهرشم همراه ما بیان نمیگه جا نمیشن باز خوبه شوهر اون شعور داشت گفت بچه ها گرمشونه اذیتن واقعا برا خودم متاسف شدم

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

احترام تعریف دارهاین چه وقتی یکی داره می‌ره سوار ماشین بشه یه زن ۶۰ ساله خودش رو پرت کنه جلو بشینه،ا ...

خواه یا ناخواه مادرتون به عروسش حسادت میکنه 

میخواد محبت پسرشو جلب کنه 

شما اصلا دخالت نکن  اینطور فکر میکنه شما هم طرف اونایی 

کم کم عادت میکنه 

چقد زنه ضعیف ریخته تو کامنتا 

دوستان دستمال کشی مادرشوهرو نکنین 

اون برا شما ارزشی قائل بود صندلی کنار شوهرتونو بدون تعارف برای خودش ورنمیداشت 

یخورده برای خودتون احترام قائل بشین 

جای مادرشوهر کنار شوهره خودشه نه شوهره شما 

گیر دادیم به احترام زوری

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

خب خودت میگی خودت میشوندیشمطمئن باش ایشونم محلت نمیدادجلو مینشست تا بعد مرگشم ناراحت می‌بودی

میگمت اصلا برام مهم نی اون مادره و حق داره حتی اگر هم چیزی نمفت واقعا مهم نیست بعضیا نمیدونم چی تو فکرشون میگذره

خواه یا ناخواه مادرتون به عروسش حسادت میکنه میخواد محبت پسرشو جلب کنه شما اصلا دخالت نکن اینطور فکر ...

این کار رو با منم کرد و زندگی منم به هم زد.

من الان مجدد ازدواج کرد و همه چیز تموم شد 

ولی دارم به این فکر می‌کنم چرا با استبداد داره کدورت رو توی زندگی بچه‌هاش پخش می‌کنه